Appartement 3 chambres σολωνος 30, Chrisaki, Kallithéa

Kallithéaσολωνος 30
€ 450 000
4 chambres/pièces
129 m²
3 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 03/07/2024
Description

référence: Α-137411

Πωλείται στην Καλλιθέα διαμέρισμα 128,53 τ.μ. στον 4ο όροφο, ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν πολυτέλεια και άνεση. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και δύο WC, προσφέροντας άπλετο χώρο και λειτουργικότητα για την καθημερινή ζωή. Ένα τεράστιο μπαλκόνι επί προσόψεως και ένα μικρότερο μπαλκόνι πίσω από το υπνοδωμάτιο προσφέρουν επιπλέον εξωτερικό χώρο για χαλάρωση και δραστηριότητες.
Η θέρμανση επιτυγχάνεται μέσω αυτόνομης θέρμανσης φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, ενώ η παροχή ζεστού νερού εξασφαλίζεται από ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας ενεργειακή απόδοση και οικονομία.
Το διαμέρισμα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 450.000€, δηλαδή 3.500€/τ.μ., προσφέροντας άριστη αναλογία ποιότητας και τιμής. Βρίσκεται σε γωνιακή πολυκατοικία υπό κατασκευή με προδιαγραφές ενεργειακής κλάσης Α+, προσόψεως και διαμπερές, με λειτουργική και ωφέλιμη διαρρύθμιση χώρων.
Βασικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν ανελκυστήρα, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα, θερμομόνωση πάχους 10 εκ., σίτες, κεντρική κεραία τηλεόρασης και πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο, προσδίδοντας κομψότητα και ανθεκτικότητα.
Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν προεγκατάσταση για σύστημα κλιματιστικών A/C, προεγκατάσταση συναγερμού, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, ηλεκτρικά ρολά, αναμονή για ηλεκτρικές τέντες και νυχτερινό ρεύμα.
Οι πρόσθετες παροχές και υποδομές περιλαμβάνουν σύστημα αυτοματισμού Smart Home, φωτοβολταϊκά πάνελ οροφής (Net Metering), προεγκατάσταση οπτικών ινών και εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου για κάθε διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο, ιδανική επιλογή για οικογένειες, με εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Συγγρού, καθώς και στις συγκοινωνίες και τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, εξασφαλίζοντας γρήγορη μετακίνηση προς την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας. βεράντα , διευθυνση portal σολωνος 30, διπλά τζάμια αλουμινίου , ενεργειακή κλάση Α+, ζώνη οικιστικη, ηλιακός θερμοσίφωνας , κατάσταση νεόδμητο, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα , πόρτα ασφαλείας , πρόσβαση απο ασφαλτο, σίτες , επιτρέπονται κατοικίδια

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137411

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 3/7/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
129 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur