Duplex, neuve, 204 m², Kefallinion, Alimos

Alimos
€ 1 750 000
5+ chambres/pièces
204 m²
1 bain/douche
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 28/06/2024
Description

référence: Α-137418

Πωλείται στον Άλιμο, σε νεόδμητο πολυτελές κτίριο, μεζονέτα προσόψεως (No 2) Β' και Γ' ορόφου, συνολικής επιφάνειας 203,70 τ.μ. Η κατοικία διαθέτει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και είναι πανταχόθεν ελεύθερη, ευάερη, ευήλια και φωτεινότατη. Ευρίσκεται σε άριστη τοποθεσία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για πολυτελή διαβίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας (δεύτερο όροφο) βρίσκεται η κουζίνα, η τραπεζαρία και το καθιστικό, καθώς και ένα υπνοδωμάτιο. Η εσωτερική κλίμακα, η οποία περιβάλλει ένα φυτεμένο αίθριο, οδηγεί στον τρίτο όροφο, όπου ευρίσκονται τα υπόλοιπα τρία υπνοδωμάτια. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι master, διαθέτοντας ατομικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα.
Ο ενιαίος χώρος καθιστικού και κουζίνας επικοινωνεί με εξώστη που προσφέρει απεριόριστη θέα προς το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και τη θάλασσα. Η θέα αυτή παραμένει ορατή και από τους εξώστες των master υπνοδωματίων. Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, δύο θέσεις στάθμευσης και αποθήκη 18,50 τ.μ.
Χαρακτηριστικά
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αισθητική του σχεδιασμού και χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, καθώς και τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα θέρμανσης, ψύξης και ασφάλειας. Το διαμέρισμα διαθέτει σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κλιματιστικές μονάδες τροφοδοτούμενες από αντλία θερμότητας. Το ζεστό νερό χρήσης παρέχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο υδραυλικός ανελκυστήρας έχει χωρητικότητα 7-8 ατόμων. Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου είναι θερμοδιακοπτόμενα και η εξωτερική μόνωση έχει πάχος 10 εκ. Οι εξώπορτες είναι ασφαλείας, διπλής θωράκισης. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι. Το διαμέρισμα διαθέτει σύστημα αυτοματισμού (Smart Home), θυροτηλεόραση και κεντρική κεραία τηλεόρασης. Η αποθήκη στο υπόγειο είναι προσβάσιμη με ανελκυστήρα.
Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα στον Άλιμο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια σύγχρονη, άνετη και υψηλής ποιότητας κατοικία σε μια από τις πλέον περιζήτητες περιοχές της Αθήνας διπλά τζάμια αλουμινίου , ενεργειακή κλάση Α+, πάρκινγκ , πόρτα ασφαλείας , βαμμένο πρόσφατα , βεράντα , επιτρέπονται κατοικίδια , ζώνη οικιστική, ζώνη οικιστική, κατάσταση άριστη, κουφώματα αλουμινίου, πρόσβαση από άσφαλτο

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137418

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 28/6/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
204 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 3 autres), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 750 000
Efficacité énergétique
année de construction
2022
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur