Penthouse Valaoritou, Centre, Argyroupoli

ArgyroupoliValaoritou
€ 288 000
4 chambres/pièces
66 m²
2 bains/douches
Étage 2
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 28/06/2024
Description

référence: EK-6895289

Η βεράντα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων στον τρίτο όροφο είναι για ιδιωτική χρήση. Η αποθήκη στον τελευταίο όροφο και ο χώρος του τζακιού του μπάρμπεκιου έχουν οικοδομική ιδιοκτησία 43,6 τετραγωνικών μέτρων και υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης 12 τετραγωνικών μέτρων στον πρώτο όροφο. Υπάρχει μια συσκευή παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην οροφή του τρίτου ορόφου. Το διαμέρισμα έχει ανατολικά, νότια, δυτικά και βόρεια παράθυρα, τα οποία αερίζονται και δροσερά. Το μπαλκόνι του σαλονιού βλέπει νοτιοανατολικά, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανατολή του ηλίου το πρωί. Έχει θέα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και μπορείτε να δείτε τα μακρινά βουνά πίσω από την εκκλησία. Το μπαλκόνι της κύριας κρεβατοκάμαρας βλέπει νοτιοδυτικά την Εκκλησία, όπου μπορείτε να δείτε το μικρό πάρκο και τον κεντρικό δρόμο. Το μπαλκόνι και τα παράθυρα έχουν τέντες, όλες τις αντικουνουπικές σίτες και ηχομονωτικές γυάλινες πόρτες και παράθυρα διπλής στρώσης.
Υπάρχει ένα μπάνιο με ντους στην οροφή του τρίτου ορόφου, το οποίο είναι βολικό για φίλους και συγγενείς να κάνουν πάρτι και μπάρμπεκιου στην οροφή.
Απέχει μόλις 150 μέτρα από τον σταθμό Αργυρούπολη στη γραμμή Μ2 του μετρό και υπάρχουν πολλά δρομολόγια λεωφορείων που εκτείνονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην έξοδο υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, παιδικές χαρές, μικρά πάρκα, σιντριβάνια, γυμναστήρια, εστιατόρια ελληνικής μουσικής, καφετέριες, ψιλικατζίδικα κ.λπ. Είναι ήσυχο στην πολυσύχναστη πόλη και βολικό για ζωή και μεταφορά.
Απέναντι από την έξοδο του σταθμού του μετρό, η Λεωφόρος Λεωφ.Βουλιαγμένης, βρίσκεται το έργο ανακαίνισης του παλιού αεροδρομίου Ελένικο, όπου κατασκευάζεται το μεγαλύτερο συγκρότημα έξυπνων οικολογικών παραθαλάσσιων πάρκων της Ευρώπης.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
66 m²
chambres/pièces
4 (2 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
2° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Meublé
Jardin commun
Coûts
prix
€ 288 000
Efficacité énergétique
année de construction
1995
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier