Duplex 142 m², Kalamaki, Alimos

Alimos
€ 680 000
5 chambres/pièces
142 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 17/06/2024
Description

référence: W-02W2RT

Μοναδική μεζονέτα στον Άλιμο, μόλις 100 μέτρα από την θάλασσα. Βρίσκεται σε εξαιρετική θέση μπροστά στο πράσινο και με θέα στην θάλασσα, σε ήσυχο σημείο κοντά στην παραλιακή λεωφόρο. Το κυρίως σαλόνι με το τζάκι και η τραπεζαρία οδηγούν στο μπροστινό μπαλκόνι με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου όπου μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη πλαϊνή θέα στη θάλασσα. Ο ανοιχτός σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη ροή αέρα και φωτός, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για να φιλοξενήσετε φίλους και οικογένεια. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Από την εντυπωσιακή inox σκάλα που δεσπόζει στο χώρο, ανεβαίνουμε στο πάνω επίπεδο που είναι σε στυλ σοφίτας. Εκεί συναντάμε τρία υπνοδωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο και έναν προθάλαμο μπάνιου με νιπτήρα. Υπάρχουν άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι εντός της μεζονέτας καθώς και στην μεγάλη αποθήκη υπογείου. Η σκεπασμένη θέση στάθμευσης μπορεί να φιλοξενήσει και δεύτερο αυτοκίνητο.
Η κατοικία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση ιδανική για όσους αναζητούν έναν παραλιακό τρόπο ζωής, με την πλαζ και την μαρίνα του Αλίμου να βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά. Οι κοντινές ανέσεις, τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης στον Άλιμο και στο διπλανό Παλαιό Φάληρο, όλα συνδυασμένα με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας καθιστούν αυτή την μεζονέτα μια εξαιρετική επιλογή.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Άλιμος βρίσκεται στη Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο Άλιμος διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beachbars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
142 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 680 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur