Appartement 2 chambres Γλυφάδα, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα
€ 220 000
3 chambres/pièces
92 m²
1 bain/douche
Étage 0
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 17/06/2024
Description

référence: 1039010

Διαμέρισμα προς Πώληση στην Άνω Γλυφάδα.
Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 92 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 565 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1966 και ανακαινίστηκε το 2007. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα δάπεδα είναι με πλακάκια και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Ζ.
Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα περιποιημένο. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, super market και εμπορικό κέντρο. Προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και βραχυχρόνια μίσθωση.
Επιπλέον, διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: σίτες, τέντες, χωρίς κοινόχρηστα, δέντρα και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά. Κωδικός Συνεργάτη: ΝΜ11.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την REMAX Homes, πιστοποιημένους κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), στο τηλέφωνο 210-9834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.remaxhomes.gr.

Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
92 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
Coûts
prix
€ 220 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ζ

Options additionnelles

Contacter l'annonceur