1/24

Maison individuelle 127 m², Akoumia, Lampi

Lampi
€ 590 000
5 chambres/pièces
127 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 30/07/2024
Description

référence: 1730706

#Ρέθυμνο –#Τριόπετρα –
#Πωλείται Συγκρότημα Μονοκατοικιών 127τμ
Τιμή: 590.000€

Στην Τριόπετρα, 52 χιλιόμετρα νότια από την πόλη του Ρεθύμνου και 13 χιλιόμετρα από το χωριό Ακούμια, βρίσκεται αυτό το εξαιρετικό συγκρότημα 2 ανεξάρτητων πολυτελών μονοκατοικιών σε καταπληκτική κατάσταση, συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ., μέσα σε οικόπεδο 2.000 τ.μ.

Πρόκειται για δύο υπέροχες εξοχικές κατοικίες, όπου η πρώτη είναι μια φωτεινή, διαμπερής ισόγεια μονοκατοικία 42 τ.μ., που αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο κουζίνας – τραπεζαρίας – σαλονιού, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, κλιματιστικά, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας και μια θέση στάθμευσης. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 500 τ.μ. με υπέροχο κήπο, βεράντα με πέργκολα και καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η δεύτερη μονοκατοικία είναι μια φωτεινή, διαμπερής, πολυτελής μεζονέτα 85 τ.μ., σε καταπληκτική κατάσταση. Αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας-σαλονιού με τζάκι και ένα WC στο ισόγειο. Από την εσωτερική σκάλα μπορεί κάποιος να περάσει στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου υπάρχουν δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα διαθέτει πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας και δύο θέσεις στάθμευσης. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.500 τ.μ., έχει υπέροχο κήπο και πισίνα 18 τ.μ. Επίσης, διαθέτει καταπληκτική θέα στη θάλασσα από τις μεγάλες βεράντες του και τον κήπο.

Τα δύο ακίνητα δεν πωλούνται ξεχωριστά. Είναι μια ευκαιρία επένδυσης για τους λάτρεις της Νότιας Κρήτης, με τις υπέροχες παρθένες παραλίες και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά. Οι δύο κατοικίες βρίσκονται μόλις 300 μ. από την παραλία της Τριόπετρας και είναι κατάλληλες τόσο για ιδιοκατοίκηση ως εξοχικές κατοικίες, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Η Ακουμιανή Γυλιά, όπου βρίσκεται και η παραλία της Τριόπετρας, έχει χοντρή άμμο, πεντακάθαρα βαθιά κρυστάλλινα νερά και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ενώ αποτελεί ιδανική τοποθεσία για χαλάρωση. Για τους λάτρεις των σπορ, είναι ιδανική για υποβρύχιο ψάρεμα και τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται μαθήματα γιόγκα και βραδιές διαλογισμού πάνω στην αμμουδιά. Η περιοχή της Τριόπετρας προσφέρει έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, καθιστώντας την έναν μοναδικό προορισμό για διακοπές ή μόνιμη κατοικία.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
127 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 590 000
Prix au m²
4 646 €/m²
Efficacité énergétique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+21 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur