Appartement 3 chambres deuxième étage, Voulgari - Agios Eleftherios - Ntepo, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 470 000
4 chambres/pièces
156 m²
3 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 18/06/2024
Description

référence: 1031-016

Επί της Θεμιστοκλή Σοφούλη και μεταξύ των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Βασιλίσσης Όλγας πωλείται Όροφο-διαμέρισμα 2ου ορόφου σε πολυκατοικία 4ων ορόφων κατασκευής του 1974.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, 2 WC και αποθήκη. Τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και μαζί με το μπάνιο απομονώνονται με συρταρωτή πόρτα από τους υπόλοιπους χώρους. Η κουζίνα διαθέτει μικρή τραπεζαρία και συρταρωτή πόρτα επίσης. Το σαλόνι είναι πολύ φωτεινό και έχει πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο με θέα τα δέντρα. Επίσης διαθέτει πόρτα ασφαλείας και ευρύχωρο χολ.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό και έχει άνετη βεράντα και μπαλκόνι με αρκετό εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Παρότι βρίσκεται στον 2ο όροφο το διαμέρισμα έχει ησυχία μιας και ο κεντρικός δρόμος δεν είναι θορυβώδης.

Η Θεμιστοκλή Σοφούλη αν και κρυμμένη στις φυλλωσιές, με θέα τη θάλασσα, αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο γραφικές γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Νεοκλασικά κτίρια με αρχοντικό αέρα σε συνδυασμό με μοντέρνες πολυκατοικίες σύγχρονου design, στην περιοχή θα τα βρείτε όλα: από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής και ομορφιάς, μέχρι τα πιο ξεχωριστά bar-restaurants και μοναδικές boulangerie, που πρόκειται να σας εντυπωσιάσουν με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους και την πολυτελή ατμόσφαιρά τους.

Κωδικός ακινητου 1031-016
τηλ. επικοινωνίας 6979671794
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
156 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 470 000
Efficacité énergétique
année de construction
1974
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur