Duplex 200 m², Elikistra, Patras

Patras
€ 150 000
4 chambres/pièces
200 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 18/06/2024
Description

référence: W-02UQ8N

Πωλείται ημιτελής, δυο επιπέδων μεζονέτα 200τμ στο Άνω Καστρίτσι Πάτρας, τοποθετημένη σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 2.600 τμ, με εκπληκτική θέα!
Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 1 μπάνιο και 1 WC.
Όλα τα δωμάτια της μεζονέτας είναι φωτεινά, με υπέροχα μπαλκόνια με θέα και ένα μεγάλο υπόγειο με πολλές δυνατότητες αξιοποίησης.
Σε ήσυχη γειτονιά, το ακίνητο απέχει από το κέντρο της Πάτρας 25' και από τις παραλίες του Ρίου 15'.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: H Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου αλλά και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάτρα είναι ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, το οποίο λόγω της κομβικής του τοποθεσίας προσφέρει άμεση επικοινωνία με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση. Ακόμα, η Πάτρα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τα γούστα καθώς είναι μία πόλη όπου συνδυάζει εξαιρετικά τη διασκέδαση, την ιστορία αλλά και τον πολιτισμό.
Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ βρίσκεται στην Πάτρα και είναι η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η οποία συνδέει το προάστιο της Πάτρας Ρίο με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώνοντας έτσι την βόρεια Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα.
Η Πάτρα κάθε χρόνο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καρναβάλια, το Πατρινό καρναβάλι, όπου κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται μεγάλες παρελάσεις με εντυπωσιακά άρματα αλλά και η πληθώρα διάφορων εκδηλώσεων που προσελκύουν αρκετό κόσμο και κυρίως φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Προσβασιμότητα: Η Πάτρα συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Αθηνών η απόσταση είναι περίπου 216 χλμ και η συνολική διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες. Το ΚΤΕΛ Αχαΐας συνδέει την Πάτρα με πολλούς προορισμούς όπως τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λαμία, το Βόλο και την Καλαμάτα. Επίσης, το νέο και το παλιό λιμάνι της Πάτρα τη συνδέουν με τα λιμάνια της Ιταλίας και της δυτικής Ελλάδας.
Επενδυτική Δυναμική: Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους αγοραστές και επενδυτές αυξάνοντας την επενδυτική δύναμη της περιοχής.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
200 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 150 000
Efficacité énergétique
année de construction
1992
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur