1/8

Appartement 2 chambres neuf, premier étage, Tolo, Asini

Asini
€ 185 000
3 chambres/pièces
55 m²
1 bain/douche
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 19/09/2024
Description

référence: 2062

ΤΟΛΟ, Διαμερισμα βαμμένο, 1ος όροφος, εξοχική κατοικία, επενδυτικό, σε οικιστική περιοχή, εντος σχεδιου, έτος κατασκευής 2024, νεόδμητο, με θέα θαλασσα, 2 υ/δ, 1 master υ/δ, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, αυτονομη θερμανση fan coi, ηλιακός θερμοσίφωνας, με ενεργειακή κλάση ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, με δάπεδο πλακακι, με κουφώματα αλουμινιου, διπλά τζάμια, τέντες, σίτες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, βεράντα 16 τ.μ., μηνιαία κοινόχρηστα 1€, απόσταση από θάλασσα 250 μ., ανοιχτό garage, απόσταση από πόλη 9.000 μ., με χρήση γης/ζώνη οικιστικη, ασφαλτος. Αργολίδα - Τολό, σε εξαιρετική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα και τον οικισμό του Τολού, πωλούνται διαμερίσματα μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης σε συγκρότημα υπό - κατασκευή.
Διατίθενται συνολικά έξι (6) διαμερίσματα εμβαδού 55 τ.μ. και συγκεκριμένα τρία (3) στο ισόγειο και τρία (3) στον πρώτο όροφο. Όλα τα διαμερίσματα θα αποτελούνται από δυο (2) υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον, θα διαθέτουν μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα, ξεχωριστή είσοδο το καθένα και θέση στάθμευσης. Παραδίδονται πλήρως αποπερατωμένα και εξοπλισμένα με κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια ενεργειακά και σίτες, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση - ψύξη μέσω fan coil με εγκατεστημένη αντλία θερμότητας, εγκατεστημένο ηλιακό θερμοσίφωνα, προ εγκατάσταση συναγερμού και φωτοβολταικού συστήματος. Σε περίπτωση έγκαιρης υλοποίησης της αγοράς υπάρχει δυνατότητα επιλογής υλικών-κατασκευής του διαμερίσματος και συνένωσης του ισογείου με τον πρώτο όροφο για τη δημιουργία μεζονέτας.
Πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στο εμπορικό δρόμο του οικισμού και την παραλία. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που παρουσιάζουμε, βασίζονται σε αυτά που έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες των ακινήτων. Οι τοποθεσίες που εμφανίζονται στο χάρτη ενδέχεται να μην είναι ακριβείς. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου καθώς και του ΑΦΜ σας. τιμή 185.000€, κωδ. 2062 MARAGOS REAL ESTATE Δαναού 13 & Βασ. Γεωργίου Ά, (πλατεία Αγ. Πέτρου) Τ.Κ. 21232, Άργος Αργολίδας Τηλ.: 2751023180
2751067778 Κιν.: 6944228535 Email: info@maragosrealestate.gr www.greekhouses.gr
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
1
Ascenseur
Non
Superficie
55 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 185 000
Prix au m²
3 364 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 1/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2024
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Collectif
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur