€ 450 000
5+ chambres/pièces
200 m²
2 bains/douches
Annonce mise à jour le 20/06/2024
Description

référence: homi.one 75698

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟ homi.one/75698

Πληροφορίες για το ακίνητο.
Ένα ακινητο υψηλής αισθητικής που βρίσκετε σε οικόπεδο 170 τμ και είναι συνολικά 200 τμ, αποτελείτε από δυο μεζονέτες 100 τμ η κάθε μια με ξεχωριστές εισόδους. Ομως μπορεί να κατοικηθεί και ως ένα σπιτι των 200 τμ.
Η άδεια του εκδόθηκε το 2004 αλλά η κατασκευή -αποπεράτωση του έγινε το 2010 που είναι και η χρόνια που πρώτο κατοικήθηκε το ακίνητο. Έχει υλικά πολύ ακριβά όπως πατώματα, μπάνια και τζάκια από πεντελικό μάρμαρο Διονύσου που είναι ο βασιλιάς των Μαρμάρων. Για την ακρίβεια είναι το καλύτερο ασβεστικό μάρμαρο στον κόσμο. Είναι γνωστό βέβαια ότι με Πεντελικό μάρμαρο Διονύσου εχουν κατασκευαστεί πολλά αρχαία μνημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Και αναφέρομαι στα μνημεία για να πω ότι έχουν τεραστια αντοχή τα υλικά που έχουμε χρησιμοποιήσει.
Τα μπάνια έχουν ορθομαρμάρωση με μεγάλες πλάκες Διονύσου. Το ακίνητο εχει 2 κουζίνες με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές Miele έχει 4 υπνοδωμάτια, δυο μπάνια και δυο σαλόνια. Σε ολόκληρο το ακίνητο εσωτερικά και εσωτερικά υπάρχουν μπορτουρες και ροζετες περίτεχνες με χειροποίητα γύψινα. Η κάθε μεζονέτα έχει τζάκι και μεγάλες βεράντες. Έχει ακόμη 4 ξυλογλύπτες πόρτες εξωτερικες, μεγαλης αντοχής με ξύλο μασίφ. Στην ταράτσα υπάρχει δυνατότητα κατασκευής Rooftop. Το κτίριο διαθέτει συναγερμό. Σημαντικό στοιχείο του ακινήτου είναι η αντισεισμική του κατασκευή με θεμελίωση Ραντιέ (Radier) ενός μέτρου, όπως και η Θερμομόνωση του κτιρίου από την ταράτσα έως τα θεμέλια του. Έχει γίνει θερμομόνωση και στεγανωση στην ταράτσα αλλά και στον κήπο του, στο σημείο που ακουμπαει το χώμα στο κτίριο περιμετρικά. Η θερμομόνωση έχει γίνει και με Dow. Ετσι ώστε να μην έχει το ακίνητο απώλειες θερμότητας, διαρροές ή ζημιές από υγρασία, και να απολαμβάνουμε ευχάριστα το χώρο μας, αλλά και να εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα. Είναι μια θερμομόνωση που εγγυάται πλήρως την μακροβιότητα της. Ο κήπος περιβάλλεται από ψηλά δεντρα, κυπαρισια, κέδρους και δάφνες.

Το ακίνητο διαθέτει 2 αποθήκες αλλά δεν έχει θέση πάρκινγκ
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
200 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 2 bains/douches
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
année de construction
2004
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Η
Tour virtuel
Options additionnelles

Contacter l'annonceur