Appartement 3 chambres deuxième étage, Kalives, Armenoi

Armenoi
€ 325 000
4 chambres/pièces
145 m²
2 bains/douches
Étage 2
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 19/06/2024
Description

référence: AK 4081

AK 4081
Άνετο διαμέρισμα με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα στις Καλύβες.
Πωλείται όμορφο και πλήρως επιπλωμένο οροφοδιαμέρισμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο διπλοκατοικίας με ( υπόγειο-ισόγειο λόγω της κλίσης του εδάφους) που χτίστηκε το 1993 στο τουριστικό θέρετρο Καλύβες στην περιοχή του Αποκόρωνα.
Ανεβαίνοντας τη σκάλα στον δεύτερο όροφο, βρίσκουμε μια βεράντα με πολλά λουλούδια. Μπαίνοντας μέσα συναντάμε ένα διάδρομο και ένα χώρο υποδοχής. Συνεχίζοντας, συναντάμε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που διαθέτει σαλόνι με τζάκι και ένα  γραφείο. Δίπλα στην είσοδο υπάρχει μια τραπεζαρία και ακολουθεί η κουζίνα, η οποία έχει πολλά ντουλάπια σε μοντέρνο design με όμορφα χρώματα και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν μεγάλες μπαλκονόπορτες στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και μια ευρύχωρη βεράντα περιφραγμένη με κάγκελα, η οποία έχει εξαιρετική πανοραμική θέα. Δίπλα στην είσοδο υπάρχει διάδρομος με αποθηκευτικά ντουλάπια που οδηγεί στα  3 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες εκ των οποίων το ένα έχει WC. Το ευρύχωρο κυρίως μπάνιο διαθέτει γωνιακή μπανιέρα, διπλό νιπτήρα και όμορφα χρωματιστά πλακάκια.

Σημειώστε ότι στο διαμέρισμα αυτό ανήκει το μισό υπόγειο - ισόγειο με εμβαδόν  59,7 m2  (από το σύνολο 119 m2) και επίσης το μισό  οικόπεδο με εμβαδόν 179 m2 (από το συνολικό οικόπεδο 358 m2)

Το σπίτι έχει κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας από γνωστούς κατασκευαστές. Το ακίνητο είναι εξαιρετικά κομψό, είναι διακοσμημένο με μοντέρνο ντιζάιν και έχει καλά συντηρηθεί. Το σπίτι έχει ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και ψευδοροφές, σε μοντέρνο design. Κάτω από τα κεραμίδια, η οροφή έχει στεγανοποίηση και θερμομόνωση. Η πόρτα και τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από πολύ καλής ποιότητας PVC με διπλά τζάμια και παντζούρια. Το ακίνητο διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου και με αυτονομία σε κάθε όροφο και κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια. Η αμμώδης παραλία των Καλυβών βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μ., τα Χανιά απέχουν 22 χλμ., και  το αεροδρόμιο στα 33 χλμ.

Εμβαδόν διαμερίσματος. : 145 m2
Τιμή: 325.000 ευρώ συν έξοδα μεταφοράς.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
145 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 325 000
Efficacité énergétique
année de construction
1993
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur