1/25

Maisonnette troisième étage, Ano Rentis, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 250 000
4 chambres/pièces
125 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: EK-6919229

Πρόκειται για εξαιρετική μεζονέτα τρίτου και τετάρτου ορόφου που βρίσκεται σε μία από τις πιο προσβάσιμες και ήσυχες περιοχές του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Έχει συνολική επιφάνεια εκατόν είκοσι πέντε τετραγωνικών μέτρων και χωρίζεται σε δύο ίσα επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο βρίσκεται στον τρίτο όροφο της οικοδομής, αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με ημιεφαπτόμενη κουζίνα, ένα WC αλλά και έναν επιπλέον χώρο τεσσάρων περίπου τετραγωνικών μέτρων, με φυσικό φωτισμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, όπως χρησιμοποιείται τώρα ή ως αποθήκη. Από την πλευρά του σαλονιού στην πρόσοψη του διαμερίσματος, βρίσκεται και η πρώτη βεράντα της μεζονέτας με εμβαδόν περίπου δέκα τετραγωνικά μέτρα.
Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην πρόσοψη της οικοδομής έχει πρόσβαση στο δεύτερο μπαλκόνι της μεζονέτας, με εμβαδόν επίσης περίπου δέκα τετραγωνικών μέτρων. Ένα εκ των τριών υπνοδωματίων έχει διαμορφωθεί χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή ως walk in closet, ενώ επίσης διαθέτει πρόσβαση σε δεύτερο μικρότερο στεγασμένο μπαλκόνι, το οποίο διαθέτει αναμονές ύδρευσης και αποχέτευσης για την τοποθέτηση πλυντηρίου ρούχων.
Η κατασκευή της μεζονέτας έχει ολοκληρωθεί το 2008 και έχει γίνει με ποιοτικά υλικά και εργασία. Διαθέτει ενεργειακό τζάκι με αεραγωγούς στα δωμάτια, κλιματιστικά, ποιοτικά έπιπλα κουζίνας, ιταλικά πλακάκια, θωρακισμένη πόρτα, λεπτομέρειες γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό, σύστημα συναγερμού και άλλα.
Επίσης έχει γίνει πρόβλεψη για πιθανή τοποθέτηση αντλίας θερμότητας στο μπαλκόνι όπου βρίσκονται και τα κολεκτέρ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εφικτός και ο διαχωρισμός της μεζονέτας σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα, καθώς το ασανσέρ έχει πρόσβαση και στα δύο επίπεδα, ενώ υπάρχει και ξεχωριστή είσοδος σε κάθε επίπεδο.
Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βρίσκεται σε απόσταση 1200 μέτρων από τη στάση μετρό «Νίκαια» και 800 μέτρα από τη στάση του προαστιακού «Άγιος Ιωάννη Ρέντης».
Ένα εξαιρετικό ακίνητο διαθέσιμο για αγορά, από την Open View Property Management.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette
Transaction
Vente
Étage
3
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Oui
Superficie
125 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 250 000
Prix au m²
2 000 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2008
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur