Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
1/25
Λογότυπο
Λογότυπο

Maison individuelle 210 56, Ασίνη, Πελοπόννησος, Drepano, Asini

Asini210 56, Ασίνη, Πελοπόννησος
€ 700 000
5 chambres/pièces
170 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 2249

Κωδικός ακινήτου: 2249 - Ασίνη Δρέπανο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. σε οικόπεδο 2251 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από χωριό 100 μέτρα - Τιμή: 700.000 €
Πωλείται μοναδική μονοκατοικία 170 τ.μ. στο Δρέπανο Ασίνης, εντός οικοπέδου 2.250 τ.μ., κατασκευασμένη το 2024.

Αυτή η διώροφη κατοικία συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Στο ισόγειο θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έναν εντυπωσιακό χώρο τραπεζαρίας και ένα άνετο σαλόνι με τζάκι που προσδίδει ζεστασιά και ατμόσφαιρα στο χώρο. Επίσης, υπάρχει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα μοντέρνο μπάνιο. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τρία φωτεινά και ευρύχωρα master υπνοδωμάτια, όλα με πανοραμική θέα στην όμορφα διαμορφωμένη πισίνα και τον καταπράσινο κήπο.

Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας είναι εξίσου εντυπωσιακός, με έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο που περιβάλλεται από πέτρινη μάντρα για πλήρη ιδιωτικότητα, μια καταπληκτική πισίνα για στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, καθώς και τέσσερις στεγασμένες θέσεις παρκινγκ για την άνετη στάθμευση των οχημάτων σας.

Το σπίτι διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και σίτες για εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια, ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση νερού, δάπεδα από υψηλής ποιότητας πλακάκια και έναν  χώρο μπάρμπεκιου με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου για να απολαμβάνετε στιγμές με φίλους και οικογένεια.

Η κατασκευή της μονοκατοικίας έχει γίνει με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και άψογη αισθητική. Επίσης παραδίδεται επιπλωμένη, ετοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός νέου σπιτιού.
Η τοποθεσία της είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής και μόλις 100 μέτρα από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις.

Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης 130 τ.μ., προσφέροντας περαιτέρω δυνατότητες επέκτασης. Αυτή η μοναδική κατοικία αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί και για βραχυχρόνιες μισθώσεις, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις.

Η μονοκατοικία αυτή συνδυάζει το σύγχρονο design με την παράδοση, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για μια ποιοτική και άνετη διαβίωση.

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες.
Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική
Μπουμπουλίνας 19, Ναύπλιο
Τηλέφωνα: 27520 99099/6977667844
Εmail: argoliki.mesitiki@gmail.com
Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας www.argolikimesitiki.gr

Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
170 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
3 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 700 000
Prix au m²
4 118 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur