Appartement 2 chambres Προφ. Ηλίας, Centre, La Canée

La CanéeΠροφ. Ηλίας
€ 175 000
3 chambres/pièces
83 m²
1 bain/douche
Étage S
Non Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 20/06/2024
Description

référence: 2867


Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Κουμπελή, στο Ακρωτήρι, διάσημο για τις όμορφες παραλίες και τις ήσυχες γειτονιές του. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα προσφέρει χώρο 83,55τμ συν υπόγειο 43,21τμ.
Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ενιαία κουζίνα, καθιστικό και καθιστικό. Ο ανοιχτός σχεδιασμός μεγιστοποιεί τη χρήση του χώρου και προσφέρει έναν εξαιρετικό κοινόχρηστο χώρο για κάθε είδους χαλάρωση και διασκέδαση. Ο χώρος της κουζίνας είναι ευρύχωρος και πρακτικός, με επιφάνειες από γρανίτη και ενσωματωμένες συσκευές, κάνοντας όλες τις μαγειρικές δραστηριότητες διασκεδαστικές και εύκολες. Οι χώροι καθιστικού και καθιστικού είναι ιδανικοί για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή απλώς να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Επιπλέον, το ακίνητο προσφέρει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, παρέχοντας την άνεση να έχετε τη δική σας καθορισμένη θέση στάθμευσης, αποθήκη και αυλή όπου μπορείτε να πάρετε τον καφέ ή το ποτό σας, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα.
Στην περιοχή του Ακρωτηρίου, η περιοχή Κουμπελή αναπτύσσεται γρήγορα και έχει ό,τι καλύτερο προσφέρει. Με πολλές αμμώδεις παραλίες που βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά και η πόλη των Χανίων είναι προσβάσιμη σε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, είναι ένα τέλειο μέρος για ένα σπίτι. Μπορείτε να βρείτε όλες τις ανέσεις στην περιοχή του Ακρωτηρίου, όπως ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και άλλα. Απολαύστε τον ήλιο, κολυμπήστε στη θάλασσα και απολαύστε κάθε στιγμή της ειδυλλιακής σας απόδρασης στην Κρήτη.



Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
83 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
Sous-sol
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 175 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur