Villa indépendante Θεμιστοκλέους, 190 20, Καλύβια Θορικού, Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia ThorikouΘεμιστοκλέους, 190 20, Καλύβια Θορικού
€ 740 000
5+ chambres/pièces
350 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 20/06/2024
Description

référence: 776125


Κωδικός ακινήτου: 776125 - Λαγονήσι - Καλύβια Λαγονήσι. Πωλείται μοναδική βίλα με ιδιαίτερο στυλ και αρχιτεκτονική, σε ένα ήρεμο και φυτεμένο τοπίο. Το ακίνητο διαθέτει ένα ευρύχωρο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. σε οικόπεδο 790 τ.μ., προσφέροντας άνετους χώρους για κάθε χρήση. Το σπίτι αποτελείται από 4 άνετα υπνοδωμάτια, 2 ευρύχωρα σαλόνια, 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 4 μπάνια και ένα WC, ενώ η αρμονική συνύπαρξη των χρωμάτων και των υλικών του εσωτερικού χώρου δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η κατασκευή του ακινήτου ολοκληρώθηκε το 2012 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, ενώ είναι εξοπλισμένο με ατομικό σύστημα θέρμανσης πετρελαίου για άμεση και οικονομική θέρμανση. Απολαύστε αναπαυτικές στιγμές στον κήπο του ακινήτου, ενώ η απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο της περιοχής συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες παροχές, όπως κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, εντοιχισμένες ντουλάπες για μέγιστη ευκολία, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης και αποθήκη 15 τ.μ. για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Η βίλα διαθέτει επίσης τζάκι και κλιματισμό για άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ είναι εξοπλισμένη με συναγερμό για την ασφάλεια του ακινήτου σας. Επιπλέον, διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές, τέντες και σίτες στα παράθυρα, διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ενισχυμένη ηλιακή θερμοσίφωνα για οικονομία στο θερμοσυσσωρευτή.

Η εξωτερική σκάλα σας οδηγεί στα μεγάλα μπαλκόνια 120 τ.μ., από όπου μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και την γύρω περιοχή. Η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 700 μέτρα, ενώ απέχει μόλις 1500 μέτρα από την πόλη και το χωριό, σας προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Τέλος, το ακίνητο διαθέτει πλήρη συνδέσμους για νυχτερινό ρεύμα και δορυφορική κεραία, ενώ η ύπαρξη BBQ και playroom προσθέτουν στοιχεία ψυχαγωγίας και διασκέδασης στον κήπο του ακινήτου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την μοναδική βίλα σε μια από τις πιο εξαιρετικές περιοχές της Λαγονήσι. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και οργανώστε μια ξενάγηση για να ανακαλύψετε αυτό το μοναδικό ακίνητο προσωπικά. Τιμή πώλησης: 740.000 €
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
350 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Coûts
prix
€ 740 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Options additionnelles

Contacter l'annonceur