Appartement 2 chambres Δωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια, Centre, Vrilissia

VrilissiaΔωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια
€ 420 000
3 chambres/pièces
90 m²
2 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Annonce mise à jour le 25/06/2024
Description

référence: 81961


Κωδικός ακινήτου: 81961 - Βριλήσσια Κέντρο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στην καρδιά του κέντρου των Βριλησσίων, στον 1ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου. Η συνολική του επιφάνεια ανέρχεται στα 90 τ.μ. και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2024 και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν είναι αδιαμφισβήτητα υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να έχει ενεργειακή κλάση Α+. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, επιτρέποντας την άνεση και την οικονομία στην θέρμανση του χώρου σας.

Απολαύστε την θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα ανοίγματα με κουφώματα αλουμινίου και ξύλινα πατώματα που προσθέτουν ζεστασιά και φινέτσα στον χώρο. Η πόρτα ασφαλείας σας εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια, ενώ ο ανελκυστήρας σας διευκολύνει στις μετακινήσεις σας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ και αποθήκη, για να μην ανησυχείτε ποτέ για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Αναπαυτικές βραδιές σας περιμένουν στον ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, το οποίο διαθέτει τζάκι για να δημιουργήσει μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με συναγερμό, σίτες και διπλά τζάμια για την απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία σας. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει την διαρκή ζεστό νερό, ενώ η θυροτηλεόραση σας προσφέρει την δυνατότητα να ελέγξετε την είσοδο των επισκεπτών σας.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο των Βριλησσίων με όλες τις ανέσεις και την άνεση που χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας για να δείτε από κοντά το υπέροχο αυτό διαμέρισμα
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
90 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 420 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur