Appartement 2 chambres Δωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια, Centre, Vrilissia

VrilissiaΔωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια
€ 480 000
3 chambres/pièces
90 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Annonce mise à jour le 25/06/2024
Description

référence: 81963


Κωδικός ακινήτου: 81963 - Σε μια από τις πιο επιθυμητές γειτονιές της Βριλήσσιας, στο Κέντρο, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα, ένα πραγματικό κόσμημα στον τρίτο όροφο μιας φρεσκοχτισμένης κατασκευής του 2024. Με μια συνολική επιφάνεια 90 τ.μ., αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα υπέροχο σαλόνι, μια κουζίνα που σας υπόσχεται ατελείωτες γαστρονομικές απολαύσεις, ένα μπάνιο και ένα WC. Η καλή φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια δίνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα σε αυτό το υπέροχο χώρο.

Η κατασκευή του κτιρίου έχει γίνει με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και συμμορφώνεται με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με ενεργειακή κλάση Α+. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, προσφέροντας στους κατοίκους του μεγάλη άνεση και εξοικονόμηση στο λογαριασμό των ενεργειακών τους δαπανών.

Απολαύστε τη θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα μεγάλα παράθυρα και τις βεράντες του διαμερίσματος. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ τα πατώματα είναι ξύλινα, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα σε αυτό το κτίριο, με πόρτα ασφαλείας και συναγερμό για την ηρεμία και την ασφάλεια των κατοίκων. Επιπλέον, διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πάρκινγκ για την ευκολία των κατοίκων, καθώς και αποθήκη για αποθήκευση των προσωπικών τους αντικειμένων.

Απολαύστε τις χειμωνιάτικες βραδιές μπροστά στο τζάκι, δημιουργώντας μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν την θερμοκρασία και την άνεση που χρειάζεστε, ενώ η θυροτηλεόραση σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε την είσοδο στο κτίριο από τον καναπέ σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κατοικήσετε σε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα, που είναι διαθέσιμο για πώληση.  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε από κοντά αυτό το κομψό και πολυτελές διαμέρισμα!
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
90 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
3° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 480 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur