Appartement 1 chambre excellent état, premier étage, Daratsos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 500/mois
2 chambres/pièces
45 m²
2 bains/douches
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 03/07/2024
Description

référence: 1985

Προσφάτως ανακαινισμένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στο Δαράτσο, Χανιά – 1985

Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου περίπου 45 τετραγωνικών μέτρων το κάθε ένα διατίθενται προς ενοικίαση κατά τους χειμερινούς μήνες στο Δαράτσο Νέας Κυδωνίας. Θα είναι διαθέσιμα από αρχές Οκτωβρίου 2024 μέχρι και 15/04/2025.

Τέσσερα από τα διαμερίσματα είναι κατασκευής του 2002, ενώ τα υπόλοιπα οκτώ κατασκευάστηκαν to 2007 και αποτελούνται από ένα ενιαίο χώρο με σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο και το λουτρό.

Τα διαμερίσματα προσφέρουν τριφασικό ρεύμα, ηλιακό θερμοσίφωνο; κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο και στον ενιαίο χώρο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, Είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις λευκές συσκεύες (διαθέτουν ψυγείο/καταψύκτη, εστία και φούρνο και πλυντήριο πιάτων), μικρές συσκευές, χώρο στάθμευσης και είναι όλα διαμπερή με εξωτερικούς χώρους από δύο πλευρές. Επιπρόσθετα, έχουν πρόσβαση στην ταράτσα που προσφέρει πανοραμική θέα θάλασσα και θέα προς Λευκά Όρη.

Βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο (Παλιά Εθνική Οδός) – περίπου 300 μέτρα, και πολύ κοντά σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή όπως σουπερμάρκετ, καφετέριες, εστιατόρια, φαρμακεία κλπ.

Η τοπική παραλία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 7-8 λεπτών με τα πόδια, ενώ η απόσταση από το κέντρο των Χανίων με την Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι είναι περίπου 10-12 λεπτά οδικώς

#caneaproperties #chania #crete #neakydonia #agiamarina #platanias #galatas #daratso #for_rent #forrent #long_term #rental #greece #panoramic #sea_views #winterlet
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
45 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Balcon
Meublé
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2002
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur