Appartement 2 chambres excellent état, premier étage, Centre, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 800/mois
3 chambres/pièces
88 m²
2 bains/douches
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 21/06/2024
Description

référence: 2449

Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Κέντρο: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 88τ.μ. στον 1ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1960, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, , τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα.

Υπέροχο εσωτερικό διαμέρισμα Α ορόφου με πολύ μεγάλη βεράντα και με ιδιωτικό κήπο στο ισόγειο. Μεγάλα δωμάτια με δυο κρεβατοκάμαρες μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και δύο μπάνια καθώς και μεγάλο πατάρι. Πλήρως ανακαινισμένο και με την φιλοσοφία airbnb καθώς με το κάρτα εισόδου κλείνουν όλα τα φώτα κτλ. Πολύ κοντά στην Πλατεία Ρέντη και στην αγορά σε ήσυχο δρόμο. Κατοικίδια δεν είναι δεκτά και είναι κατάλληλο για ζευγάρια οι και οικογένειες καθώς και είναι και κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη όπως γραφεία κάθε είδους ή και έδρα εταιρεία. Δεν έχει εγκατάσταση θέρμανσης αλλά έχει κλιματιστικά inventer A+++ σε κάθε δωμάτιο για πολύ μεγάλη οικονομία ψύξης και θέρμανσης. Επίσης δεν έχει κόστος κοινοχρήστων. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Πυρανίχνευση, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 800€ | Κωδικός Ακινήτου: #2449 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
88 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 800/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1960
état
Excellent / Rénové
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur