Penthouse excellent état, 48 m², Centre, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 370 000
2 chambres/pièces
48 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 22/06/2024
Description

référence: 656155


Στην καταπράσινη περιοχή του Βουλιαγμένη Συνοικισμού Εμπορίου, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα με κωδικό ακινήτου 656155. Το επιπλωμένο και ανακαινισμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 48 τ.μ. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα φωτεινό σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα προσεγμένο μπάνιο.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1985 και διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση με πετρέλαιο για άνετη διαβίωση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απεριόριστη θέα προς την πόλη και τη θάλασσα είναι απλά εντυπωσιακή, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο, καθώς και η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο ανελκυστήρας και η πρόσβαση για ΑμεΑ κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ και όμορφο κήπο για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές στον ήλιο.

Επιπλέον, διαθέτει A/C και προεγκατάσταση για A/C, συναγερμό και προεγκατάσταση για συστήματα ασφαλείας, ενώ περιλαμβάνονται και ηλεκτρικές συσκευές. Τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και οικονομία.

Η κοντινή απόσταση από την θάλασσα (500 μέτρα) και η υπέροχη 30 τ.μ. βεράντα με τέντες και σίτες, προσφέρουν μια απόλυτα ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας. Η ευρύχωρη βεράντα είναι ιδανική για να φιλοξενήσει καλεσμένους ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τον ηλιοβασίλεμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό και προσεγμένο διαμέρισμα στην υπέροχη περιοχή της Βουλιαγμένης Συνοικισμού Εμπορίου, μόλις με 370.000€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε από κοντά αυτήν την πραγματικά μοναδική κατοικία
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse | Propriété de luxe
superficie
48 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 370 000
Efficacité énergétique
année de construction
1985
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur