Maisonnette Αρήτης 42, 116 33, Αθήνα, Pagkrati - Centre, Pagkrati

PagkratiΑρήτης 42, 116 33, Αθήνα
€ 505 000
4 chambres/pièces
132 m²
3 bains/douches
Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 18/07/2024
Description

référence: 72556


 Κωδικός ακινήτου: 72556 - Παγκράτι
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια μοναδική νεόδμητη μεζονέτα στον 6ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 132 τ.μ. Αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, 2 πλήρως ανακαινισμένα μπάνια και ένα WC. Η ακινήτη είναι κατασκευασμένη το 2023 με ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και την ποιότητα των υλικών.

Η μεζονέτα διαθέτει θέρμανση fan coil για άνετο και οικονομικό κλιματισμό, ενεργειακά κουφώματα για την οικονομία σας, καθώς και υπέροχα πατώματα από πλακάκι και ξύλο, που προσδίδουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η πόρτα ασφαλείας εγγυάται την ασφάλεια του χώρου σας, ενώ ο ανελκυστήρας και οι υπόγειες θέσεις πάρκινγκ κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην αποθήκη που παρέχεται.

Απολαύστε τις χειμερινές βραδιές στον ζεστό χώρο του σαλονιού μπροστά στο τζάκι, ενώ το A/C είναι στη διάθεσή σας για να διατηρήσετε την δροσερή θερμοκρασία του καλοκαιριού. Η μοναδική εξοχική ατμόσφαιρα συνδυάζεται με τα πολυτελή ηλεκτρικά συσκευά που περιλαμβάνονται, ενώ το dressing room προσφέρει την απόλυτη οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Η εσωτερική σκάλα σας οδηγεί στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και το κεντρικό μπάνιο, δημιουργώντας μια ακόμα πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια μεζονέτα που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και πρακτικότητα, στην καλύτερη τοποθεσία του Παγκρατίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωή σε αυτό το απόλυτα ιδανικό σπίτι
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
6
Ascenseur
Oui
Superficie
132 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Porte blindée
Coûts
prix
€ 505 000
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2023
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur