Appartement 1 chambre Γαμβέτα 28, Βόλος, Ελλάδα, Centre, Volos

VolosΓαμβέτα 28, Βόλος, Ελλάδα
€ 68 000
1 chambre/pièce
34 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Annonce mise à jour le 21/06/2024
Description

référence: 1-10496


Διατίθεται αποκλειστικά από την ομάδα μας

Κωδικός ακινήτου: 1-10496

Βόλος - Κέντρο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αποκλειστικά από το γραφείο μας ανακαινισμένο  διαμέρισμα στον 4ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 34 τ.μ., μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1971 και έχει ενεργειακή κλάση Δ. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας οικονομία και άνεση.

Το διαμέρισμα απολαμβάνει θέα σε αστικό τοπίο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια για εξαιρετική μόνωση. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο, προσφέροντας ζεστασιά και ανθεκτικότητα. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας με τρίαινα για επιπλέον ασφάλεια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες για αποθήκευση, ανελκυστήρα, κλιματιστικό (A/C) .

Πρόκειται για ένα επενδυτικό ακίνητο, ιδανικό για φοιτητές, καθώς βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο και σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Η τοποθεσία του, τόσο κοντά στη θάλασσα, καθιστά το ακίνητο ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την παραλία και το παραθαλάσσιο περιβάλλον του Βόλου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα. Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
34 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 68 000
Efficacité énergétique
année de construction
1971
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur