Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Διάδρομος
Κουζίνα
Λογότυπο
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
W.C
Μπάνιο
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
1/23
Άποψη χώρου
Κουζίνα

Appartement 3 chambres Πέτρου Συνδίκα 84, 542 48, Θεσσαλονίκη, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΠέτρου Συνδίκα 84, 542 48, Θεσσαλονίκη
€ 195 000
4 chambres/pièces
100 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: 1-793


Κωδικός ακινήτου:  1-793 -
Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας του 1978 στον Δήμο Μπότσαρη, πωλείται διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. Αυτό το ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα προσφέρει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα κομψό μπάνιο, ιδανικό για οικογένειες ή επενδυτές.

Το διαμέρισμα διαθέτει θερμοσυσσωρευτή για θέρμανση, με δυνατότητα προσθήκης αντλίας θερμότητας, καθώς και γραμμή για φυσικό αέριο. Τα συνθετικά κουφώματα με διπλά θερμομονωτικά τζάμια και τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο διασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση και άνεση. Το ακόνητο διαθέτει θωρακισμένη πόρτα βαρέως τύπου όπου παρέχει μεγαλύτερη  ασφάλεια και καμερες ασφαλειας στην είσοδο της πολυκατοικίας με επίσης πόρτα ασφαλείας .  Υπάρχει τουλάπα και πατάρι με αποθηκευτικούς χώρους, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές και το νυχτερινό τριφασικό ρεύμα προσθέτουν λειτουργικότητα.

Το διαμέρισμα διαθέτει τέντες και A/C για άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί όλους τους ορόφους, καθιστώντας την πρόσβαση εύκολη και άνετη.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από τη Νέα Παραλία , 2800 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 8700 μέτρα από το αεροδρόμιο. Η εγγύτητα σε στάσεις λεωφορείων και τον σταθμό του μετρό Αναλήψεως, καθώς και η εύκολη πρόσβαση προς Χαλκιδική, το καθιστούν ιδανικό για άμεσες μετακινήσεις και πρόσβαση σε όλες τις παροχές της πόλης. Επιπλέον, η εγκατάσταση οπτικής ίνας προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Με τιμή πώλησης 195.000 €, το διαμέρισμα αυτό αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση. Επιπλέον, δίνεται σε όποιον ενδιαφέρεται και το ένα τρίτο του αέρα της οικοδομής, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες αξιοποίησης.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
100 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Chauffage
Collectif, avec poêle
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 195 000
Prix au m²
1 950 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1978
  • Chauffage

    Collectif, avec poêle
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+20 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur