Appartement 4 chambres excellent état, premier étage, Fokionos Negri, Kipseli

Kipseli
€ 980 000
5 chambres/pièces
352 m²
3 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 23/06/2024
Description

référence: 1297049

Στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, διατίθεται προς πώληση αριστοκρατικό διαμέρισμα που ακολουθεί τις αρχιτεκτονικές γραμμές του 1930 και υπενθυμίζει ότι τέτοιες κατοικίες, όπως και τα νεοκλασικά κτίρια, σηματοδοτούσαν για δεκαετίες την αισθητική της Αθήνας
Η κατοικία εκτείνεται σε 350 τ.μ και το γεγονός ότι βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας επιτρέπει άμεση οπτική πρόσβαση στον πανέμορφο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Πρόκειται για ένα ακίνητο ιδιαίτερου χαρακτήρα, σχεδιασμένο από διάσημους αρχιτέκτονες. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, με δυνατότητα για πέμπτο, 2 μπάνια και ένα w/c. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, με ανεξάρτητο διαμέρισμα 40τ.μ στο ισόγειο, 2 αποθήκες, και κλειστό πάρκινγκ.

Είναι ψηλοτάβανο, με αριστοτεχνικά κατασκευασμένα πατώματα και φιλοτεχνημένες οροφές προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη μιας άλλης εποχής. Το διαφορετικό χρώμα σε κάθε δωμάτιο δημιουργεί έντονες εναλλαγές εικόνων, ενώ τα ψηφιδωτά, οι λεπτομέρειες στα μωσαϊκά και το παρκέ, τα μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να λούζει τους χώρους αλλά και οι μεγάλοι διάδρομοι, από αυτούς που δε συναντάμε πια στα σύγχρονα σπίτια, που ενώνουν τις πέντε κρεβατοκάμαρες δημιουργούν ένα νοσταλγικό σκηνικό όπου πρωταγωνιστούν η άνεση, η πολυτέλεια και το καλό γούστο.

Βρίσκεται στην περιοχή της Φωκίωνος Νέγρη, μια αστική όαση πάνω από την πολύβουη λεωφόρο Πατησίων που αποτελούσε ανέκαθεν μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
352 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 980 000
Efficacité énergétique
année de construction
1930
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur