Appartement 1 chambre Ιερισσού 14-24, 544 54, Θεσσαλονίκη, Kato Toumpa, Toumpa

ToumpaΙερισσού 14-24, 544 54, Θεσσαλονίκη
€ 300/mois
1 chambre/pièce
35 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: 11163

Κωδικός ακινήτου: 11163 - Θεσσαλονίκη Δήμος Κάτω Τούμπα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα/studio στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1985 και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 300 €
.
Video https://www.youtube.com/watch?v=em1b74UiE_s
.
Εκπληκτικό, πολύ φωτεινό και ευάερο studio (ένας ενιαίος χώρος με κουζίνα και μπάνιο χωριστά) 2ου ορόφου, 35τμ (27τμ καθαρά).
Το ακίνητο βρίσκεται σε άψογα διατηρημένη οικοδομή με ασανσέρ, σε πολύ όμορφη και περιποιημένη γειτονιά με υπέροχη θέα και ανοιχτωσια!

Το ακίνητο έχει κουζίνα και μπάνιο ριζικά ανακαινισμένα το 2018 και διαθέτει θερμοσυσσωρευτές νυχτερινού ρεύματος, κλιματιστικό, θωρακισμένη πόρτα, κουφώματα PVC με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες, δάπεδα από πλακίδια και εντοιχισμένη ντουλάπα. Διατιθεται χωρις τα επιπλα και τις συσκευες των φωτογραφιων. Μοναδικό ακίνητο σε μία από τις καλύτερες και πιο κεντρικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε εμπορικά καταστήματα, χώρους αναψυχής και στάσεις λεωφορείων με άμεση πρόσβαση στα Πανεπιστήμια!!!
Ιδανικό τόσο για εργαζόμενους όσο και για φοιτητές!!!
Βάσει του Ν.4072/2012, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή και του αριθμού φορολογικού μητρώου και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης ακινήτου.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στα κεντροανατολικά της πόλης και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/PistiRealEstate για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας!

Επίσης, δείτε τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας που εξυπηρετήσαμε https://www.facebook.com/PistiRealEstate/reviews!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου Pisti Real Estate, 2310930615
Κλεάνθους 64, 54453, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Site: www.pisti-realestate.gr * Email: info@pisti-realestate.gr
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
35 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 300/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1985
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, avec poêle
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur