Penthouse 115 m² avec balcon, Ag. Meletiou - Viktorias Sq. - Marni, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 900/mois
3 chambres/pièces
115 m²
2 bains/douches
Étage 6
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 02/07/2024
Description

référence: 1-455

Κωδικός ακινήτου: 1-455 - Κέντρο Πλατεία Βάθης ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 6 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 115 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1970 με ενεργειακή κλάση Ζ και ανακαινίστηκε το 2016. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 900 €
Σε μία από τις πιο κεντρικές και ζωντανές πλατείες της πόλης, την Πλατεία Βάθης, και πολύ κοντά στο hype Μεταξουργείο, βρίσκεται αυτό το υπέροχο επιπλωμένο ρετιρέ διαμέρισμα στον 6ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 115 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα WC. Κατασκευασμένο το 1970, αλλά πλήρως ανακαινισμένο το 2016, αυτό το διαμέρισμα έχει ενεργειακή κλάση Ε και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Απολαύστε μια υπέροχη θέα από τα μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος, τα οποία έχουν συνολική έκταση 30+ τ.μ. Τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, το δωμάτιο - γκαρνταρόμπα και η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε γωνιά του διαμερίσματος, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Απολαύστε την άνεση και τη ζεστασιά που προσφέρει το τζάκι. Η διπλή τζαμαρία και η πόρτα ασφαλείας θα σας προσφέρουν ασφάλεια και ησυχία, ενώ ο ανελκυστήρας θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ηλεκτρικές συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευκολότερη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα από τα πιο όμορφα και λειτουργικά διαμερίσματα της πόλης, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της πόλης. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κοινόχρηστα έξοδα και η σύνδεση internet! Μην το χάσετε!
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο ΑΦΜ σύμφωνα με το Ν. 4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Με εκτίμηση,

Πόλυ Τρανίδου
Founder - Broker
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Penthouse
superficie
115 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
6° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Coûts
prix
€ 900/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1970
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur