Duplex 120 m², Mamousia, Diakopto

Diakopto
€ 200 000
4 chambres/pièces
120 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 25/06/2024
Description

référence: W-02VSK8

Πωλείται μεζονέτα 120 τ.μ σε ήσυχη γειτονιά, σε οικόπεδο 280 τ.μ., στην περιοχή του Διακοπτού Αιγίου, μόλις 200 μέτρα από την παραλία.
Το ακίνητο κατασκευασμένο το 2008, σε πολύ καλή κατάσταση, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων 1 master bedroom), 1 μπάνιο και 1 WC.

Αναλυτικότερα:
-Στο ισόγειο της μεζονέτας, συναντάμε σε ευρύχωρο ενιαίο χώρο το σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα, 1 WC και άμεση πρόσβαση στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο 30τμ.
-Στον όροφο του ακινήτου, είναι τοποθετημένα τα 2 υπνοδωμάτια, 1 master bedroom, 2 μπάνια και μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα στην ευρύτερη περιοχή και στη θάλασσα.
-Το αυτόνομο υπόγειο μπορεί να αξιοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο ή όπως επιθυμούν οι νέοι ιδιοκτήτες.

Τέλος, το ακίνητο διαθέτει αυτονομία θέρμανσης σε όλα τα επίπεδα, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρικών συσκευών.
Αυτή η μεζονέτα προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, τοποθετημένη δίπλα στην παραλία, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν την απόλυτη κατοικία στην Αχαΐα.

Το ακίνητο πωλείται επιπλωμένο!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Το Αίγιο είναι παραθαλάσσια πόλη και βρίσκεται στη βόρεια Πελοπόννησο ενώ αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αίγιο χαρακτηρίζεται ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού Κόλπου λόγω της καταπληκτικής θέας στη θάλασσα, ενώ απέχει μόλις 90 λεπτά από την Αθήνα. Το Αίγιο διαθέτει σύγχρονο νοσοκομείο, ευρύχωρο στάδιο αλλά και κλειστό γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικό της περιοχή είναι η ποικιλία από θαυμάσιες παραλίες με πεντακάθαρα νερά ιδανικές για όλα τα γούστα. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα από καφετέριες, μεζεδοπωλεία και bar.
Προσβασιμότητα: Το αίγιο βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από την Πάτρα, 90 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας ενώ απέχει μόλις 2 ώρες από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Επενδυτική Δυναμική: Το Αίγιο αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου αυξάνοντας σημαντικά την επενδυτική της δύναμη τα τελευταια χρόνια.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
120 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 200 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur