Appartement 1 chambre Λαδάδικα, Centre Historique, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreΛαδάδικα
€ 650/mois
2 chambres/pièces
50 m²
1 bain/douche
Étage 5
Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: 21534

Κωδικός ακινήτου: 21534 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λαδάδικα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 650 €
Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας ανακαινισμένης οικοδομής, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και στυλ.

Αναβαθμισμένοι εσωτερικοί χώροι με προσεγμένη διακόσμηση και υψηλής ποιότητας έπιπλα, δημιουργούν ένα φιλόξενο και μοντέρνο περιβάλλον. Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι με άπλετο φυσικό φως, λειτουργική και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και κομψό μπάνιο.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την καρδιά της πόλης, με άμεση πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και δημόσια μέσα μεταφοράς. Η θέα από τον 5ο όροφο θα σας μαγέψει, ενώ η ήσυχη και ασφαλής γειτονιά εγγυάται μια άνετη και ξέγνοιαστη διαμονή.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
50 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
5° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 650/mois
charges de copropriété
€ 17/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1998
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur