Duplex, excellent état, 215 m², Plaka, Centre historique d'Athènes

Centre historique d'Athènes
€ 2 500 000
5 chambres/pièces
215 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: 11689

Προς πώληση γωνιακό διπλό διαμέρισμα στην Πλάκα, συνολικής επιφάνειας 215 τ.μ., κατασκευής 1975 και πλήρως ανακαινισμένο το 2017. Το διαμέρισμα είναι χωρισμένο σε 2 επίπεδα τα οποία συνδέονται με εσωτερική ξύλινη σκάλα.

Στον δεύτερο όροφο (130 τ.μ.) περιλαμβάνονται η κεντρική είσοδος, ένας εντυπωσιακός χώρος υποδοχής, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων τα 2 είναι master), ένα ακόμη μπάνιο και γραφείο. Στον τρίτο όροφο (85 τ.μ.) υπάρχει ένας ακόμη σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, με αναβατόριο από την κουζίνα του δευτέρου ορόφου.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας, σίτες σε όλα τα παράθυρα, μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα προς την Ακρόπολη και ιδιόκτητη ταράτσα 110 τ.μ.. Βρίσκεται σε ιδιαίτερα όμορφο και ήσυχο σημείο της Πλάκας, μόλις 50 μέτρα μακριά από την Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας.

Η διαμορφωμένη διαθεσιμότητα είναι ελεύθερη. Η διάταξη του χώρου περιλαμβάνει WC, βοηθητικούς χώρους, γραφείο, κλειστή κουζίνα, 2 μάστερ υπνοδωμάτια, μπάνιο, 2 σαλόνια και τραπεζαρία. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη, πόρτα ασφαλείας, τζάκι και είναι φωτεινό.

Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι ανακαινισμένη, τα δάπεδα είναι από ξύλο, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και βρίσκεται σε διαδικασία υπαγωγής σε ενεργειακή κλάση. Η θέση του είναι γωνιακή, διαμπερές και ρετιρέ, με πρόσβαση από πεζόδρομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr ή χρησιμοποιήστε τον κωδικό ακινήτου: 11689.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
215 m²
chambres/pièces
5 (3 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
2° étage
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 2 500 000
Efficacité énergétique
année de construction
1975
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur