Duplex Άλιμος, Kalamaki, Alimos

AlimosΆλιμος
€ 680 000
5 chambres/pièces
144 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 27/06/2024
Description

référence: 1043266

Προς πώληση μεζονέτα 144τμ 4ου-5ου ορόφου στον Άλιμο, μόλις 150μ από την θάλασσα, με 2 πάρκινγκ και αποθήκη.
Η μεζονέτα στεγάζεται σε πολυκατοικία χτισμένη το 2008, η οποία διατηρείται σε άψογη κατάσταση. Από το μπαλκόνι της απολαμβάνεις τη θάλασσα, η οποία βρίσκεται μόλις στα 150μ, με οργανωμένες παραλίες και χρυσή άμμο! Απέχει μόλις 5λ με τα πόδια, και μπορεί ο ιδιοκτήτης να απολαύσει καθημερινά το μπάνιο του, μόνο με μία πετσέτα, και να επιστρέφει άμεσα στη δροσιά του σπιτιού του, χωρίς ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου. Παράλληλα, στα 200μ βρίσκεται η μαρίνα του Αλίμου, γεμάτη κότερα, πολυτελή εστιατόρια και καφετέριες, ιδανική για μια χαλαρωτική βόλτα.
Η μεζονέτα χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Στον 4ο όροφο συναντάμε το κυρίως σαλόνι με το τζάκι και την τραπεζαρία, τα οποία ενώνονται με την κουζίνα και οδηγούν στο μεγάλο μπαλκόνι προσόψεως, από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στην θάλασσα. Επιπλέον, σε αυτόν τον όροφο υπάρχει το κυρίως υπνοδωμάτιο (master bedroom), καθώς και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Όλα τα υπνοδωμάτια, καθώς και τα μπάνια, διαθέτουν φυσικό αερισμό με εξωτερικά παράθυρα.
Από την εντυπωσιακή inox σκάλα, οδηγούμαστε στον 5ο όροφο. Εκεί, στεγάζονται άλλα 3 υ/δ, ένας προθάλαμος με έπιπλο μπάνιου και νιπτήρα για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών, καθώς και το μεγάλο μπάνιο του ακινήτου, εσωτερικά του οποίου υπάρχει μεγάλος χώρος αποθήκευσης.
Τέλος, στο μπαλκόνι υπάρχει εγκατεστημένο μπάρμπεκιου με δική του καμινάδα και τουρμπίνα αναρρόφησης καπνού, καθώς και ειδικό ρολό για την προστασία του μπαλκονιού από στάχτες
Συνολικά στο ακίνητο, έχουν προβλεφθεί άπλετοι χώροι αποθήκευσης, άνω των 10τμ (τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των 144τμ του ακινήτου) Επίσης, διατίθεται μαζί με το ακίνητο αποθήκη υπογείου 14.5τμ ως ξεχωριστή ιδιοκτησία, ενώ ως προσάρτημα, διατίθενται 2 στεγαζόμενες θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή.
Η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου, ενώ στα παράθυρα έχουν τοποθετηθεί διπλά τζάμια καθώς και κουφώματα αλουμινίου με σίτες, βοηθώντας στην διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας. Επίσης, υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα αναπαραγωγής ήχου από τον ιδιοκτήτη σε όλους τους χώρους του ακινήτου.

Μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά στο ακίνητο από την άνεση του σπιτιού σας στο ακόλουθο link : https://my.matterport.com/show/?m=vpVHZ2uqPas

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του ακινήτου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://vm.tiktok.com/ZGeph8B8R/

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
KWCosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
144 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
4° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 680 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Tour virtuel
Options additionnelles

Contacter l'annonceur