Villa indépendante Νάξος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα, Vivlos, Naxos

NaxosΝάξος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα
€ 750 000
4 chambres/pièces
148 m²
1 bain/douche
Balcon
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: K0365

Νάξος, περιοχή Αυλιά, με απεριόριστη θέα στην παραλία της Πλάκας. Υπό κατασκευή τρεις ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες, σε αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 10.173 μ². Αυτές οι μοναδικές ιδιοκτησίες συνδυάζουν την πολυτέλεια με την άνεση, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Κατοικία Α - 160 μ²: Διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα 44 μ² για στιγμές χαλάρωσης, δεξαμενή νερού και άνετο χώρο στάθμευσης. Το μοντέρνο design και η λειτουργική διαρρύθμιση κάνουν αυτή την κατοικία ιδανική για οικογένειες και φίλους.

Κατοικία Β - 148 μ²: Περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα 40 μ², δεξαμενή νερού και χώρο στάθμευσης. Η κατοικία αυτή προσφέρει υψηλής ποιότητας κατασκευές και πολυτελείς ανέσεις, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Κατοικία Γ - 171 μ²: Προσφέρει 4 υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα 40 μ², δεξαμενή νερού και χώρο στάθμευσης. Αυτή η κατοικία συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, ιδανική για μεγαλύτερες οικογένειες ή για όσους επιθυμούν περισσότερο χώρο.

Κάθε κατοικία είναι χτισμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμένη με έμφαση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Οι ευρύχωροι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στην πανέμορφη παραλία της Πλάκας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν το μοναδικό φυσικό τοπίο της Νάξου.

Αυτές οι πολυτελείς κατοικίες βρίσκονται σε προνομιακή τοποθεσία, λίγα μόλις λεπτά από την παραλία, καθιστώντας τις ιδανικές για εκείνους που αναζητούν έναν ιδιωτικό παράδεισο στο πανέμορφο νησί της Νάξου. Είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία είτε για επένδυση, αυτές οι ιδιοκτησίες προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και φυσικής ομορφιάς.




Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
148 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Piscine
Coûts
prix
€ 750 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur