1/9

Fonds de commerce en Vente

Kefalonia
€ 2 300 000
Non murs
5 015 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 12/07/2024
Description

référence: Ε-4

Ένας εξαιρετικός χώρος κατάλληλος για επαγγελματική δραστηριότητα με πισίνα, στη Σκάλα Κεφαλονιάς.
Το ακίνητο αυτό εκτείνεται σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5.015,02 τ.μ. και αποτελείται από τον κεντρικό χώρο 464,90 τ.μ., τραπεζαρία, μπαρ και επαγγελματική κουζίνα, δύο βοηθητικούς χώρους 61 τ.μ. , 48 τ.μ. αντίστοιχα και τον εξωτερικό χώρο.
Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει η μεγάλη πισίνα με το pool bar να βρίσκεται μέσα σε αυτή, υπάρχουν επίσης τουαλέτες και αποδυτήρια στο χώρο. Ξαπλώστρες και τραπέζια μπορούν να τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να προσφέρει ευχαρίστηση και ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για να εγκατασταθεί και μια παιδική χαρά.
Μέχρι πρόσφατα το ακίνητο αυτό λειτουργούσε ως εστιατόριο, καφέ-κοκτέιλ μπαρ και αποτελούσε μια από τις πιο γνωστές τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.
Βρίσκεται στη Σκάλα, το πιο γνωστό και τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, με σημαντικά τουριστικά θέρετρα και πολλές ξενοδοχειακές μονάδες τριγύρω. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι η τοποθεσία του. Βρίσκεται σε ισόγειο χώρο στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας με θέα την ακτογραμμή της Νότιας Κεφαλονιάς και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Η τεράστια παραλία της Σκάλας είναι αμμώδης, οργανωμένη σε πολλά σημεία, αλλά και ελεύθερη σε μεγάλο μέρος της, με καταγάλανα βαθιά νερά, είναι ιδανική και για θαλάσσια σπορ. Ενεργειακή κλάση ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ, Θέα, Πισίνα 200τ.μ.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Fonds de commerce | sans murs
Superficie
5 015 m²
Informations sur les prix
Prix
€ 2 300 000
Prix au m²
459 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur