Appartement 1 chambre Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 546 22, Θεσσαλονίκη, Centre Historique, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreΠαλαιών Πατρών Γερμανού 27, 546 22, Θεσσαλονίκη
€ 450/mois
1 chambre/pièce
35 m²
1 bain/douche
Étage 6
Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 06/07/2024
Description

référence: 1-800


Κωδικός ακινήτου: 1-800

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Ιστορικό Κέντρο, ενοικιάζεται ένα ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 6ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. Το διαμέρισμα αυτό, κατασκευασμένο το 1968 με ενεργειακή κλάση Β, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα σε μία προνομιακή τοποθεσία.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματισμού, εξασφαλίζοντας ζεστασιά τους χειμερινούς μήνες και δροσιά το καλοκαίρι. Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά, προσφέροντας ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα συνθετικά κουφώματα και τα πατώματα από πλακάκι συνδυάζονται με πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα και διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και άνεση. Η πλήρης επίπλωση και ο εξοπλισμός περιλαμβάνουν κεραμική εστία, πλυντήριο ρούχων και πολλές άλλες σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και μπαλκόνι που προσφέρει έναν εξωτερικό χώρο χαλάρωσης με θέα την πόλη. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 450 μέτρα από τη θάλασσα, 50 μέτρα από την πόλη και 250 μέτρα από το μετρό, καθιστώντας το ιδανικό για μετακίνηση με τα πόδια στο κέντρο και στα πανεπιστήμια. 

Τιμή : 450 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
35 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
6° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 450/mois
charges de copropriété
€ 15/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1968
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur