Appartement 2 chambres Παπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη, Papafi, Toumpa

ToumpaΠαπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη
€ 550/mois
2 chambres/pièces
48 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Annonce mise à jour le 28/06/2024
Description

référence: EK-6972409

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 47,7 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος (πλάτος 45εκ).

Είναι ευήλιο, ευάερο, βορειοδυτικού προσανατολισμού. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, λέβητα φυσικού αερίου ως μέσο ατομικής θέρμανσης και πατώματα από φυσικό ξύλο και πλακάκι. Το λουτροαποχωρητήριο, η υδραυλική εγκατάσταση, η κουζίνα με το έπιπλό της και οι ηλεκτρικές συσκευές της είχαν αλλαχτεί/ανακαινιστεί το 2012. Δίπλα από το λουτροαποχωρητήριο διατίθεται παροχή και αποχέτευση για πλυντήριο ρούχων 45εκ. ή 60 εκ(εξαρτάται από την μάρκα). Διαθέτει επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα από τα δωμάτια. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι PVC με μηχανισμούς διάνοιξης και ανάκλισης.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά όπου διαμένουν κατά βάση οικογένειες και φοιτητές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τον σταθμό μετρό ‘Παπάφη’, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό. Η απόσταση από την νέα παραλία Θεσσαλονίκης είναι 800μ. Κάθε Τετάρτη λαμβάνει χώρα λαϊκή αγορά δύο στενά δίπλα από το ακίνητο.

Το ακίνητο, αν και είναι μισθωμένο μέχρι 31/***/*******,μπορεί να καταστεί άμεσα διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
48 m²
chambres/pièces
2 chambres, 2 bains/douches
étage
3° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Coûts
prix
€ 550/mois
charges de copropriété
€ 15/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1969
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier