1/19

Maison individuelle 120 m², excellent état, Voulismeni, Neapoli (Crète)

Neapoli (Crète)
€ 150 000
3 chambres/pièces
120 m²
3 bains/douches
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 22/08/2024
Description

référence: HVOU7

Πρόκειται για ένα όμορφα ανακαινισμένο σπίτι 2 υπνοδωματίων με μπαλκόνια και όμορφη θέα στο μικρό χωριό Βουλισμένη, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη.

Η Βουλισμένη είναι ένα παραδοσιακό χωριό που απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τη μικρή πόλη της Νεάπολης, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, εστιατόρια, καφετέριες, νοσοκομείο, τράπεζες, ταχυδρομείο και πολλές άλλες υπηρεσίες και ανέσεις.

Το σπίτι έχει συνολικό μέγεθος περίπου 120τμ, είναι σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνει στο ισόγειο μια ευρύχωρη τραπεζαρία/κουζίνα με βεράντα και ένα wc.

Μια ξύλινη σπειροειδής σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο όπου υπάρχει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μια άνετη βεράντα με πέργκολα και όμορφη θέα.

Στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού, το οποίο συνδέεται επίσης με εσωτερική σκάλα από το ισόγειο, υπάρχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα ως σαλόνι, αλλά θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Διαθέτει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα, το ιδιωτικό του μπάνιο με μπανιέρα και ανεξάρτητη έξοδο στον πίσω δρόμο του χωριού, που είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο.

Το σπίτι διαθέτει κεντρική θέρμανση με αντλία θερμότητας (ενδοδαπέδια στους δύο επάνω ορόφους και στον τοίχο στον κάτω όροφο) και ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Η παραλιακή πόλη του Αγίου Νικολάου και αρκετές αμμώδεις παραλίες βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο στα ανατολικά, ενώ τα τουριστικά θέρετρα των Μαλίων και του Σισίου βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο στα βόρεια.
Η Νεάπολη είναι μια μικρή αλλά πολύ ζωντανή πόλη που απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την τουριστική πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει λιγότερο από 30 λεπτά οδικώς από τη Νεάπολη και τη Βουλισμένη.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Superficie
120 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
3
Balcon
Oui
Chauffage
Collectif, au sol, alimenté par pompe à chaleur
Informations sur les prix
Prix
€ 150 000
Prix au m²
1 250 €/m²
Efficacité énergétique
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, au sol, alimenté par pompe à chaleur
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+16 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur