Penthouse Τούμπα, Papafi, Toumpa

ToumpaΤούμπα
€ 550/mois
3 chambres/pièces
50 m²
1 bain/douche
Étage 7
Ascenseur
Annonce mise à jour le 28/06/2024
Description

référence: 1050879

ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα το 2024, 7ου ορόφου με ασανσέρ, που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει πόρτα ασφαλείας, πατώματα laminate και ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια. Θερμαίνεται με κλιματισμό. Έχει απεριόριστη θέα μέχρι την θάλασσα. Είναι φωτεινό ευχάριστο και έτοιμο για κατοίκιση. Η τιμή του είναι 550€.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Penthouse
superficie
50 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
7° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Coûts
prix
€ 550/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur