Villa indépendante Καλύβια Θορικού, Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia ThorikouΚαλύβια Θορικού
€ 1 050 000
5+ chambres/pièces
500 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 01/07/2024
Description

référence: 809312

Αυτή η πολυτελής μονοκατοικία, έκτασης 500 τ.μ. σε τέσσερα επίπεδα, χτίστηκε το 2004 σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1.470 τ.μ. Η κατοικία προσφέρει ένα μείγμα κομψότητας, άνεσης και σύγχρονων ανέσεων, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης.

Ισόγειο:
Το ισόγειο, με άμεση πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα, διαθέτει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και ένα μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα. Αφεθείτε στη χαλάρωση με μια ιδιωτική σάουνα και απολαύστε την άνεση ενός δεύτερου υπνοδωματίου και ενός ντους. Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει επίσης ένα πλυσταριό, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και μια ανεξάρτητη σουίτα με ένα τρίτο υπνοδωμάτιο και ένα ντους, ιδανικό για χρήση ως δωμάτιο υπηρεσίας ή σουίτα επισκεπτών.

1ος Όροφος:
Ο πρώτος όροφος προσφέρει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Περιλαμβάνει ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα επιπλέον W.C. Αυτός ο όροφος παρέχει έναν ιδανικό χώρο για οικογενειακές στιγμές και διασκέδαση.

2ος Όροφος:
Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και πανοραμική θέα στη θάλασσα. Αυτό το επίπεδο διαθέτει επίσης ξεχωριστή κουζίνα και W.C. Τα σαλόνια είναι σχεδιασμένα για άνεση και στυλ, ιδανικά για να φιλοξενούν επισκέπτες ή να απολαμβάνετε ήσυχες βραδιές στο σπίτι.

3ος όροφος:
Ο τρίτος όροφος, προσβάσιμος μέσω εσωτερικής σκάλας, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει τζάκι και δωμάτιο-ντουλάπα, προσφέροντας ένα ιδιωτικό καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας έναν ξεκούραστο και κομψό χώρο.

Εξωτερικοί Χώροι:
Το ακίνητο διαθέτει έναν πολύ μεγάλο κήπο με σχολαστικά διαμορφωμένους χώρους, που περιλαμβάνουν έναν πλήρως φυτεμένο κήπο και υπαίθρια σαλόνια. Ο ευρύχωρος κήπος διαθέτει μια μεγάλη πισίνα (10m x 5m, με βάθος που κυμαίνεται από 1m έως 3m) διακοσμημένη με όμορφα μπλε ψηφιδωτά πλακάκια και μαρμάρινες λεπτομέρειες. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα με ένα ντους στήλης πισίνας "ROTTER" Inox. Απολαύστε φαγητό σε εξωτερικούς χώρους με δύο μεγάλα τραπέζια από φυσική πέτρα, καρέκλες τραπεζαρίας "DEDON" και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία. Ο χώρος του μπάρμπεκιου είναι ιδανικός για διασκέδαση και το υπόστεγο του κήπου παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:
Χώρος στάθμευσης έως 4 αυτοκινήτων με δάπεδο από φυσική πέτρα "Κάρυστος".
Ένα σύστημα φωτισμού Lutron υψηλής τεχνολογίας σε όλη την ιδιοκτησία, που προσφέρει διάφορα σενάρια φωτισμού με έλεγχο dimmer.
Λεπτομέρειες από μάρμαρο και φυσική πέτρα στο εξωτερικό του σπιτιού, με μπαλκόνια στρωμένα με μάρμαρο και τηλεχειριζόμενες τέντες.
Όλες οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας και προσφέρουν όμορφη θέα στον κήπο.
Εξοπλισμός μπάνιου "GROHE", σύστημα θέρμανσης "TUBE", ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού και τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα.
Ο ανελκυστήρας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους, βελτιώνοντας την άνεση και την προσβασιμότητα.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
500 m²
chambres/pièces
5+ (8 chambres, 5 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
5 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Exposition externe
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 050 000
Efficacité énergétique
année de construction
2004
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur