Appartement 1 chambre Άγιος Αλέξιος, Centre, Patras

PatrasΆγιος Αλέξιος
€ 430/mois
1 chambre/pièce
59 m²
1 bain/douche
Étage M
Non Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 04/07/2024
Description

référence: 98-4288


Κωδικός ακινήτου: 98-4288

Στην περιοχή Άγιου Αλεξίου στην Πάτρα, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, προς ενοικίαση, στον ημιώροφο με συνολική επιφάνεια 59 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, έναν ευρύχωρο χώρο σαλόνι και κουζίνας, καθώς και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του έχει γίνει το 1978, όμως είναι σε καλή κατάσταση.

Διατίθεται ημιεπιπλωμένο και με Ηλ.Συσκευές όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά του χώρου σας με την αυτόνομη θέρμανση που λειτουργεί με πετρέλαιο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα και τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο δημιουργούν έναν ευχάριστο συνδυασμό. Η πόρτα είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ η  εντοιχιζόμενη ντουλάπα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με δύο  A/C, για μεγαλύτερη άνεση και πρακτικότητα.

Απολαύστε την ηρεμία και την απόλυτη ιδιωτικότητα που προσφέρει η τοποθεσία του διαμερίσματος, ενώ ταυτόχρονα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης. Η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 390 μέτρα, ενώ η πόλη και το χωριό απέχουν 1400 και 30000 μέτρα αντίστοιχα. Τέλος, το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 40000 μέτρων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα τόσο υπέροχο και άνετο περιβάλλον! Η τιμή ενοικίασης είναι μόλις 430€ το μήνα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτήν την ευκαιρία.
Γι αυτή την αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2610221155. Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους.
Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης.
Τιμή: 430€.ΧΑΜΗΛΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!
Κωδικός: 98- 4288 .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
59 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée surélevée
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 430/mois
charges de copropriété
€ 8/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1978
  • Chauffage

    Autonome, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur