Appartement 2 chambres Λεωφόρος Αρριανού, 11 531 00 Φλώρινα, Centre, Florina

FlorinaΛεωφόρος Αρριανού, 11 531 00 Φλώρινα
€ 500/mois
3 chambres/pièces
85 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 05/07/2024
Description

référence: EK-6988619

Ενοικιάζεται από την ιδιοκτήτρια διαμπερές διαμέρισμα στο κέντρο της Φλώρινας, κοντά στην κεντρική πλατεία και τις συγκοινωνίες. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε καλοσυντηρημένη οικοδομή, έχει μεγάλα μπαλκόνια και επί της προσόψεως και στην πίσω πλευρά του σπιτιού και εκπληκτική θέα και από τις δυο πλευρές στο βουνό. Είναι άμεσα διαθέσιμο.

Το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και αποτελείται από: σαλόνι, χολ, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, καθώς και ως βοηθητικό χώρο αποθήκη 6 τ.μ. στο πίσω μπαλκόνι. Διαθέτει ατομικό καυστήρα πετρελαίου, που βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου.

Είναι επιπλωμένο με διπλό σιδερένιο κρεβάτι και ντουλάπα στο ένα υπνοδωμάτιο, δυο μονά κρεβάτια και ντουλάπα στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι έχει 2 καναπέδες, τριθέσιος & διθέσιος, φωτιστικά, μαρμάρινο τζάκι, σαλονάκι μπαλκονιού, καθώς και διάφορα χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα. Από ηλεκτρικές συσκευές διαθέτει πλυντήριο ρούχων, φουρνάκι κουζίνας και ψυγείο.

Είναι κατάλληλο για εργαζόμενους ή φοιτητές που ενδιαφέρονται για κατοικία στο κέντρο της Φλώρινας και άμεση πρόσβαση στον ζωντανό ιστό της πόλης. Επίσης είναι κατάλληλο για εξοχική/χειμερινή κατοικία για όσους επιζητούν δροσερό καλοκαίρι ή άμεση πρόσβαση σε χειμερινά σπορ και θέλουν να έχουν άνεση και την αίσθηση του σπιτιού τους,
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
85 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Meublé
Coûts
prix
€ 500/mois
charges de copropriété
€ 20/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1995
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier