Appartement 3 chambres Κέντρο Θεσσαλονίκης, Kamara - Rotonta, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 1 200/mois
5+ chambres/pièces
135 m²
2 bains/douches
Étage 5
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 02/07/2024
Description

référence: 1052595

Σε κεντρικότατο σημειο της πολης ενοικιαζεται διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 135τ.μ, σε οικοδομή με ανελκυστήρα, μπροστά σε φαρδύ δρόμο και με μεγάλη ανοιχτωσιά. Αποτελειται απο 2 Μεγάλα Σαλόνια,1 Κουζίνα, 2 Μπάνια 2 Δωμάτια με μεγαλα μπαλκονια. Το ακινητο ειναι εμπροσθιο με θεα σε ανοιχτωσια και διαθετει εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου και πόρτα ασφαλείας. Η οικοδομή εξαιρετικής κατάστασης. Διαθέτει ένα ενιαίο χώρο 2 σαλονιών ευρύχωρο και φινετσάτο με μεγάλα παράθυρα και άπλετο φως, 2 υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Έχει θέρμανση κεντρική με ελάχιστα κοινόχρηστα είναι γωνιακό και ιδιαίτερα φωτεινό. Το ακίνητο μπορεί να χωριστεί πολύ εύκολα σε δυο ξεχωριστούς χώρους, διαθέτει δυο πόρτες ασφαλείας και μπορεί να χρησιμοποιηθει ως επαγγελματικό.

Βρίσκεται μέσα στην αγορά της περιοχής με καταστήματα ,σούπερ μάρκετ ,σχολεία και υπηρεσίες είναι όλα σε κοντινή απόσταση. Συγκοινωνία επίσης έχει κοντά από το ακίνητο και έχει εύκολη πρόσβαση σε κομβικούς δρόμους της πόλης και τον περιφερειακό.

Τιμή: €1.200.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
135 m²
chambres/pièces
5+ (3 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
5° étage
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 1 200/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1970
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur