Appartement 3 chambres Μελίσσια, Orio Vrilission, Melissia

MelissiaΜελίσσια
€ 389 000
4 chambres/pièces
120 m²
2 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 03/07/2024
Description

référence: 1056804

Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα στον 1ο όροφο στην περιοχή Μελίσσια, με συνολικό εμβαδόν 120 τ.μ. Το ακίνητο αυτό, το οποίο κατασκευάστηκε το 1998, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την οικογένειά σας. Διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο και ένα επιπλέον WC, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της καθημερινότητας. Η κουζίνα λειτουργική, προσφέρει τον αναγκαίο χώρο για μαγειρική, ενώ το σαλόνι είναι φωτεινό και άνετο, ιδανικό για χαλάρωση και οικογενειακές στιγμές. Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, προσφέροντας οικονομία και αποδοτικότητα, κλιματισμό για τους ζεστούς μήνες, ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler για άμεση παροχή ζεστού νερού. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με πλακάκια και ξύλο, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια για άριστη μόνωση. Το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Δ. Περιλαμβάνει μία κλειστή θέση στάθμευσης, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του οχήματός σας. Το κτίριο διαθέτει ασανσέρ, αποθήκη και κήπο για απόλαυση και χαλάρωση. Επίσης, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και θυροτηλεόραση, ενώ οι σίτες και οι τέντες προσφέρουν επιπλέον προστασία και σκίαση. Επιπλέον, παρέχει νυχτερινό ρεύμα για οικονομία, καθώς και δέντρα γύρω από την ιδιοκτησία που προσθέτουν στη φυσική ομορφιά και ησυχία της γειτονιάς.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ήσυχη και φιλόξενη γειτονιά στα Μελίσσια, κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις: άμεση πρόσβαση σε δημόσια μέσα μεταφοράς, πάρκα και πλατείες για βόλτες και ψυχαγωγία, σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε κοντινή απόσταση, super market και άλλα καταστήματα για τις καθημερινές σας ανάγκες και εκκλησίες στην περιοχή. Το διαμέρισμα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την ανοιχτωσιά και το αστικό τοπίο, με δυτικό προσανατολισμό που εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φως.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη μας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό συνεργάτη (ΚΑ51) RΕ/ΜΑΧ Homes. Οι πιστοποιημένοι κτηματομεσίτες από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π) είναι στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2109834265, μέσω email στο info@remaxhomes.gr ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας εδώ.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
120 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 389 000
Efficacité énergétique
année de construction
1998
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur