Appartement 3 chambres rez-de-chaussée, Centre, Oreokastro

Oreokastro
€ 1 900
4 chambres/pièces
202 m²
3 bains/douches
Étage 0
Ascenseur
Annonce mise à jour le 05/07/2024
Description

référence: 1239

Κωδικός ακινήτου: 1239 - Ωραιόκαστρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 202 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2009 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε δάσος, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.900 €
Ωραιόκαστρο, σε απόσταση 2χλμ από το κέντρο, ενοικιάζεται μονοκατοικία ιδιαίτερης αισθητικής. Έχει συνολική επιφάνεια 202τμ και πιο συγκεκριμένα 184τμ κύριοι χώροι και 18τμ αποθήκη. Στεγάζεται σε οικόπεδο 1352τμ. 

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Αναλυτικά:
Ισόγειο: Μεγάλη σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, wc και lobby εισόδου.
1ος: Δύο μεγάλα δωμάτια με ντουλάπες και μπάνιο(15τμ) 
2ος: Ένα άνετο δωμάτιο, wc, αποθήκη και ακόμα ένα χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο, playroom ή 4ο δωμάτιο.

Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια πετρελαίου. Το ακίνητο έχει πολλά εξτρά και κάποια από αυτά είναι το εσωτερικό ασανσέρ, τζάκι, ηλεκτρικά παντζούρια, σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες, συναγερμός, κάμερες, καινούργιος ηλιακός 160 λίτρων κ.α. Τα πατώματα στο σαλόνι είναι από αφρικανικό δρυ, οι ντουλάπες από ξύλο δρυ, τα εσωτερικά κουφώματα είναι χειροποίητα και η κουζίνα είναι Hof με υλικό corian dupon Αμερικής. Επίσης υπάρχει μεγάλη αποθήκη και δυνατότητα για 2 στεγασμένες θέσεις πάρκινγκ. Εντός του οικοπέδου υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες θέσεις στάθμευσης, ανοιχτές. Στο ακίνητο υπάρχει γεώτρηση για το σπίτι (2 τόνοι) και για τον κήπο (8 τόνοι).  Ο κήπος είναι διαμορφωμένος με καλλωπιστικά δέντρα και φυτά. 

Πρόκειται για ένα πανέμορφο ακίνητο, σε μοναδικό περιβάλλον, ιδανικό για οικογένειες.

Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.



* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
202 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 1 900
Efficacité énergétique
année de construction
2009
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur