1/9

Appartement 2 chambres deuxième étage, Centre, Kavala

Kavala
€ 170 000
3 chambres/pièces
85 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 03/07/2024
Description

référence: W-02W72E

Γνωρίστε αυτό το όμορφο οροφοδιαμέρισμα 85 τετραγωνικών μέτρων, σε μία σύγχρονη οικοδομή, κοντά σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας, λίγα λεπτά μακριά από την περιφερειακή οδό, απαλλαγμένο από τη φασαρία της πόλης και ταυτόχρονα κοντά με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, εμπορικά καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς. Από κάθε μπαλκόνι αυτού του σπιτιού, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα σε βουνό, θάλασσα, πολυσύχναστους δρόμους. Το σπίτι αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα και ένα μπάνιο. Χάρη στα μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν στο σαλόνι ,το διαμέρισμα "λούζεται" από άπλετο φυσικό φως. Τα πλακάκια και όλοι οι εσωτερικοί χώροι βρίσκονται σε άρτια κατάσταση. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο και κλιματισμό.
To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Το κέντρο της Καβάλας είναι ένας φάρος πολιτιστικού πλούτου και ιστορικής σημασίας. Βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή της Ελλάδας και συνδυάζει με τον ιδανικό τρόπο μοντέρνα και παραδοσιακά στοιχεία, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι.

Γεμάτο από αρχαία ιστορία, η πόλη διαθέτει μια γοητευτική ανάμειξη αρχιτεκτονικής, με στοιχεία Βυζαντινών, Οθωμανικών και Νεοκλασικών επιρροών, από το εμβληματικό Κάστρο της Καβάλας, μια αναφορά στο μεσαιωνικό παρελθόν της πόλης, μέχρι την πολύχρωμη ποικιλία κτιρίων που κοσμούν τις πλατείες της, αποτελεί μια διαχρονική πόλη. Ταυτόχρονα, το κέντρο της Καβάλας προσφέρει μια δυναμική πολιτιστική σκηνή με πολλές εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά γεγονότα που διεξάγονται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Οι ποικίλες επιλογές ακινήτων, από άνετα διαμερίσματα έως ευρύχωρα οικογενειακά σπίτια, καλύπτουν όλες προτιμήσεις, καθιστώντας την Καβάλα ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ της ζωής κοντά στη θάλασσα και των αστικών παροχών. Ανακάλυψε τις μοναδικές κατοικίες στο κέντρο της Καβάλας.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
2
Ascenseur
Oui
Superficie
85 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 170 000
Prix au m²
2 000 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1986
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur