Appartement 1 chambre deuxième étage, Voula

Voula
€ 1 200/mois
2 chambres/pièces
60 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 04/07/2024
Description

référence: 656202


Κωδικός ακινήτου: 656202 - Βούλα Κάτω Βούλα, μια πανέμορφη γειτονιά, σας προσκαλεί να απολαύσετε την άνεση και την ηρεμία της. Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την πανέμορφη θάλασσα, σας προσφέρουμε ένα μοναδικό διαμέρισμα στον 2ο όροφο με συνολική επιφάνεια 60 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, έναν υπέροχο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Γ, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί να ζήσει σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον.

Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, με θέα σε ανοιχτό ορίζοντα και πανέμορφα κουφώματα αλουμινίου. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν επιπλωθεί με ζεστά ξύλινα πατώματα, ενώ η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσφέρει απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία.

Η εντυπωσιακή ντουλάπα είναι εντοιχισμένη και προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει και ανελκυστήρα για την ευκολότερη πρόσβασή σας.

Στον εξωτερικό χώρο θα βρείτε ένα όμορφο κήπο, ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει A/C, προεγκατάσταση για A/C, συναγερμό και προεγκατάσταση για συναγερμό, ενώ περιλαμβάνει και ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και ασφάλεια.

Μην περιμένετε άλλο, το διαμέρισμα των ονείρων σας σας περιμένει! Επικοινωνήστε μαζί μας για να το επισκεφτείτε και να το κάνετε δικό σας. Η τιμή ενοικίασης είναι μόλις 1.200 € το μήνα
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
2
Ascenseur
Oui
Superficie
60 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Coûts
prix
€ 1 200/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Options additionnelles

Contacter l'annonceur