Immeuble en Vente

Nea Makri
€ 500 000
5+ chambres/pièces
400 m²
3+ bains/douches
Annonce mise à jour le 05/07/2024
Description

référence: 9955

Προς πώληση στη Νέα Μάκρη, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, βρίσκεται ένα εντυπωσιακό κτίριο με επιφάνεια 400 τ.μ, που κτίστηκε το 2022 σε οικόπεδο 1055 τ.μ. Το ακίνητο, ύψους τριών ορόφων, προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε κάθε γωνιά του.

Η διαρρύθμιση του χώρου είναι άρτια, αποτελούμενη από επτά δωμάτια που καλύπτουν το ισόγειο, τον πρώτο, τον δεύτερο και τον τρίτο όροφο. Στο ισόγειο, θα βρείτε έναν εντυπωσιακό playroom, ένα WC και ένα μπάνιο. Τα άλλα δύο μπάνια διατίθενται στους επόμενους ορόφους.

Το κτίριο διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ και βεράντα που προσφέρουν απεριόριστη θέα. Επιπλέον, ο υπέροχος κήπος προσθέτει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς στην ιδιοκτησία. Το τζάκι προσφέρει ζεστασιά και ατμόσφαιρα, ενώ η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει την άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η θέση στάθμευσης ανοιχτή, δύο τουλάχιστον, και η προσβασιμότητα από άσφαλτο προσφέρουν άνετη χρήση του ακινήτου. Η κατάσταση του κτιρίου είναι υπό κατασκευή, με ενεργειακή κλάση Β.

Αυτό το γωνιακό, διαμπερές ακίνητο προορίζεται για επενδυτική χρήση και δέχεται κατοικίδια. Φωτεινό και με ανατολικό προσανατολισμό, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή χώρο διαμονής σε μια οικιστική ζώνη. Ο κωδικός ακινήτου είναι 9955, και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cityproperties.gr.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
400 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3+ bains/douches
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Exposition est
Coûts
prix
€ 500 000
Efficacité énergétique
année de construction
2022
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur