1/3

Appartement 3 chambres neuf, premier étage, Centre, Héraklion

Héraklion
€ 280 000
4 chambres/pièces
94 m²
2 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: 18266

Πωλείται μεγάλο οροφοδιαμέρισμα, έκτασης 94 τ.μ., στον 1ο όροφο, στην περιοχή Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και θα είναι διαθέσιμο το 2025. Το ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, και 1 W/C. Η ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος είναι Α+, διασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό με απεριόριστη θέα, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως και πανοραμική θέα στην περιοχή. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μπαλκόνι, ενώ το διαμέρισμα συνοδεύεται από μια θέση parking και αποθήκη.

Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, εξοπλισμένο με δομημένη καλωδίωση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Η ασφάλεια του ακινήτου ενισχύεται από την πόρτα ασφαλείας και τις τέντες. Επίσης, διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση στους ορόφους.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σούπερ μάρκετ, σχολεία και άλλες απαραίτητες εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν άνεση και ευκολία στην καθημερινή τους ζωή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8776
☎️ 210 6812500
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
1
Ascenseur
Oui
Superficie
94 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 280 000
Prix au m²
2 979 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Options additionnelles

Contacter l'annonceur