1/5

Terrain constructible en Vente

IoanninaΑιάκιδων, 61 452 21 Ιωάννινα
€ 420 000
500 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 08/07/2024
Description

référence: EK-7056489

Το οικόπεδο (σύμφωνα με τον νέο Κτιριοδομικό Κανονισμό) δύναται να κτίσει 550 μ2 και με δυνατότητα πιλοτής.

Είναι Γωνιακό-Δίφατσο οικόπεδο (Αιακιδών 20 μέτρα και Κωστή Χολέβα 25 μέτρα), με μοναδικά χαρακτηριστικά στην ευρύτερη περιοχή.
Με το Λόφο Κιάφας (δασικό πευκόφυτο πάρκο) μπροστά του, με θέα στην λίμνη Ιωαννίνων και στην γωνία τεσσάρων δρόμων πολύ ήπιας κυκλοφορίας, 200 μέτρα απο την Λ. Δωδώνης, 250 μέτρα απο το Grand Serai (Xenia), 800 μέτρα απο το Δικαστικό Μέγαρο και την Πλατεία Κύπρου, όπου καθιστά το κέντρο των Ιωαννίνων μόλις 5 λεπτά με τα πόδια χωρίς την ανάγκη χρήσης του αυτοκινήτου, είναι στοιχεία που καθιστούν το εν λόγω οικόπεδο ισχυρή πρόκληση επένδυσης σύγχρονου και ευέλικτου οικιστικού συγκροτήματος.
Το γεγονός ότι επίσης βρίσκεται πλησίον (850 μέτρα) της εμπορικά αναπτυγμένης πλευράς της Λίμνης των Ιωαννίνων, του προσδίδουν ευλόγως τον χαρακτηρισμό του μοναδικού οικοπέδου.

Σήμερα, εντός του οικοπέδου βρίσκονται τρία παλαιά κτίσματα (μια κατοικίσιμη κατοικία 4ων δωματίων με υπόγεια αποθήκη, ένα παλαιό γωνιακό αδειοδοτημένο κατάστημα και μια παλαιά κατοικία τριών δωματίων - μη λειτουργικής κατάστασης) τα οποία είναι όλα νόμιμα και άμεσα κατεδαφιστέα στην οποιαδήποτε σκέψη επένδυσης, είτε συγκροτήματος διαμερισμάτων, είτε ανέγερσης μονοκατοικιών με κάθετες ιδιοκτησίες.

Το οικόπεδο δυνάμενο να κτίσει 550 μ2 και με δυνατότητα πιλοτής, διατίθεται άμεσα σε οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
500 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Informations sur les prix
Prix
€ 420 000
Prix au m²
840 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+2 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier