1/25

Maison individuelle ξανθατεσ, Thinalio, Corfou

CorfouΞΑΝΘΑΤΕΣ
€ 250 000
5+ chambres/pièces
300 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 10/08/2024
Description

référence: C-6389

Πωλείται Μονοκατοικία 250τμ άμεσα κατοικήσιμη εντός οικοπέδου 1500 τμ στους Ξανθάτες.
Το κτίριο αποτελείται από δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα.
Το διαμέρισμα του ισογείου (επιφάνειας 120 τμ το οποίο δεν έχει κατοικηθεί ποτέ) είναι πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο διαθέτει δυο υπνοδωμάτια το ένα με εντοιχισμένη ντουλάπα, μεγάλο καθιστικό με κουζίνα και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο και ένα μπάνιο. Διαθέτει παράθυρα αλουμινίου, κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια και βεράντες περιμετρικά.
Το διαμέρισμα του ορόφου διαθέτει επίσης δυο υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτρό, και μεγάλο καθιστικό με τραπεζαρία. Διαθέτει ντουλάπες, κεντρική θέρμανση, ξύλινα κουφώματα και περιμετρικά βεράντες.
Σε επαφή με το κτίριο υπάρχει το λεβητοστάσιο, και το πατητήρι το οποίο καταλήγει δεξαμενή στο κελάρι για την αποθήκευση του κρασιού το οποίο συνδέεται με χώρο – κουζίνα η οποία επικοινωνεί με το διαμέρισμα του ισογείου στην πίσω πλευρά και μπορεί να διαμορφωθεί σε στούντιο με ανεξάρτητη είσοδο.
Στο οικόπεδο υπάρχει επίσης κτίσμα 50 τμ το οποίο διαθέτει κουζίνα, αποθήκη , w.c και μια μεγάλη υπαίθρια τραπεζαρία με τέντα και ρολά περιμετρικά για χρήση την περίοδο του Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες εξαιτίας του ιδανικού μικροκλίματος. Παραπλεύρως έχει κατασκευασθεί το Bbq.
Ο κήπος διαθέτει πολλά όμορφα λουλούδια, ελαιόδεντρα και κάθε λογής φρουτόδεντρο (λεμονιές, βερικοκιές, τζιτζιφιές, συκιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές κτλ).
Στην είσοδο του οικοπέδου υπάρχει καλυμμένος χώρος για στάθμευση αυτοκινήτου).
Τα διαμερίσματα εκτός από κάποια οικογενειακά αντικείμενα αξίας πωλούνται πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα. Μεταξύ άλλων στο ισόγειο 2 καινούριες τηλεοράσεις plasma και καινούριες ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων, κουζίνα και ψυγείο).
Με την αγορά του ακινήτου οι αγοραστές θα αποκτήσουν ένα μηχάνημα για την περιποίηση του κήπου.
Τιμή πώλησης : 250.000€ BBQ, ανακαινισμένο, απόσταση από θάλασσα 2000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΞΑΝΘΑΤΕΣ, εμβαδόν οικοπέδου 1500, ενεργειακή κλάση Δ, έπιπλα, θέα ορίζοντας, κατάσταση ακινήτου Ελεύθερο, κουφώματα αλουμινίου, πλυντήριο, Τ.Κ. 49081, τέντα, τηλεόραση, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
300 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
Informations sur les prix
Prix
€ 250 000
Prix au m²
833 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur