1/6

Loft Τσαλδάρη Παναγή 65 57001, Centre, Thermi

ThermiΤσαλδάρη Παναγή 65 57001
€ 320 000
5 chambres/pièces
160 000 m²
3 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: 1-296

ΘΕΡΜΗ-ΚΕΝΤΡΟ ,μεζονέτα νεόδμητη , υπό κατασκευή πωλείται 160τμ . ,2ος& 3ος όροφος,σύγχρονης μίνιμαλ αρχιτεκτονικής, πολυτελές,με ανοιχτωσιά και ανεμπόδιστη θέα, ανατολικό προσανατολισμό,σε πολύ καλή γειτονιά .

-Διαθέτει θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέση σταυθμεσης ,αποθήκη, εντοιχισμένες ντουλάπες, ασανσέρ, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού,σίτες,προεγκατάσταση κλιματισμού, δορυφορικής, internet, μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης (Κλάση Ά+) με κέλυφος θερμοπρόσοψης, εξαιρετικές μονώσεις σε δάπεδα και τοίχους, εξώπορτα ασφαλείας, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, σίτες,πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή,σύστημα πυρανίχνευσης. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρέμβασης στα υλικά και την εσωτερική διαρρύθμιση καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2Ος ΟΡΟΦΟΣ : Αποτελείται από μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα,2 μεγάλα δωμάτια, ένα μπάνιο ,δύο μπαλκόνια. Στο μπροστινό μέρος του διαμερίσματος συναντάμε το σαλόνι. Υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μεγάλη κεντρική βεράντα. Η κουζίνα έχει την δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα. Τα υπνοδωμάτια είναι μεγάλα με ντουλάπες και μπαλκόνια .
Στον 3ο ΟΡΟΦΟ : συναντάμε το Masterbedroom, ένα μεγάλο δωμάτιο με το προσωπικό του βεστιάριο, μπάνιο και ένα μικρότερο . Το μπάνιο κι εδώ είναι με πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα).
--Βρίσκεται πολύ κοντά στον οικισμό,δίπλα σε σχολεία,καταστήματα,σούπερ μάρκετ,στάσεις λεωφορείων!
-Μία ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει νεόδμητο διαμέρισμα-μεζονέτα με ανεμπόδιστη ανοιχτωσιά κ θέα .
---Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-PROTERRA.GR
-Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ!
Caractéristiques
Typologie
Loft | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
2
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Oui
Superficie
160 000 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
2 dans garage/box
Chauffage
Individuel, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 320 000
Prix au m²
2 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 20/mois
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+3 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur