1/25

Villa indépendante σπαρτυλασ, Faiakes, Corfou

CorfouΣΠΑΡΤΥΛΑΣ
€ 985 000
5+ chambres/pièces
427 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 15/07/2024
Description

référence: C-7123

Πωλείται αυτή η εντυπωσιακή βίλα 427τμ βρίσκεται σε οικόπεδο 1263τμ στις χαμηλότερες πλαγιές του όρους Παντοκράτορα, στην είσοδο του χωριού Σπαρτίλας. Το ακίνητο διαθέτει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια συνολικά. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η κύρια κατοικία που αποτελείται από ένα τεράστιο, φωτεινό ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα. Υπάρχουν μεγάλα παράθυρα που τυλίγονται ολόγυρα και επιτρέπουν στο φως όλη την ημέρα να φωτίζει το σπίτι. Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα προς τη θάλασσα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό μέρος του ακινήτου, καθώς υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια και στις δύο πλευρές του , όπου μπορείτε να απολαύσετε τόσο την ανατολή όσο και τη δύση του ηλίου. Υπάρχει επίσης μπάνιο επισκεπτών. Ο κάτω όροφος αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια το καθένα με ιδιωτικά μπάνια, δικούς τους χώρους καθιστικού και μπαλκόνια.
Το ακίνητο επωφελείται επίσης από ένα ξεχωριστό διαμέρισμα επισκεπτών που έχει τη δική του είσοδο. Υπάρχει ένα ενιαίο σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Επομένως, ο ένας θα μπορούσε να μένει σε ένα από τα ακίνητα και να νοικιάζει το άλλο για να βγάλει επιπλέον εισόδημα ή φυσικά και τα δύο ακίνητα θα μπορούσαν να αφεθούν, να εκμεταλλευτούν την προσοδοφόρα τουριστική αγορά.
Τα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνουν βοηθητικό δωμάτιο, αποθηκευτικό χώρο, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, καυστήρες ξύλου και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για έως και 2/3 αυτοκίνητα.
Τιμή πώλησης 985.000€ απόσταση από θάλασσα 5000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 3, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΣΠΑΡΤΥΛΑΣ, εμβαδόν οικοπέδου 1263, ενεργειακή κλάση Γ, έπιπλα, έτος ανακαίνισης 2017, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, μικροκύματα, πατάρι, πισίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, σοφίτα, Τ.Κ. 49083, τύπος γκαράζ ανοιχτό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, υπόγειο, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
427 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Mansarde
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 985 000
Prix au m²
2 307 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur